Sivut

lauantai 28. toukokuuta 2011

Bread at breakfast

6 kommenttia:

  1. Voi! Ei ole montaa päivää siitä, kun ihan noita samoja kauniita astioita ihailin Kirsikan Pömpsälä-blogissa. Ihanat!

    VastaaPoista
  2. Ompas täälä iloinen ja kaunis pohja! Kaunniista kupista juotuna kahvi/tee maistuu paljon paremmalta, kuin rumasta. Onko rumia kahviastioita edes olemassa? =9/

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit astiat!

    On aina mielenkiintoista nähdä, missä järjestyksessä kukin lisukkeensa leivän päälle asettelee. Minulla menisi ehdottomasti juuri päinvastoin kuin sinulla: ensin leikkele, sitten tomaatti, sitten juusto :->

    VastaaPoista
  4. Saila, greengatet on ihanoita, varmaan kaikki:) Mutta ei niitä kaikkia voi ostaakaan...

    Irene, varmastikin maistuu:)

    Intopii, järjestyksellä näyttää tosiaan olevan koulukuntia8] Minulla pysyy tomaatit paremmin kurissa kinkun kuin juuston alla - juuston alta pakkaa roiskumaan rinnuksille kun teen paksuja tommaattisiivuja;)

    VastaaPoista
  5. hihi, luin tuosta otsikosta että "Bed and Breakfast" ja ajattelin että olet perustanut moisen yrityksen:)
    kauniit astiat ja kukkaisa liina taustalla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen:)Thank you for your comment:)