keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kohta laukataan - allium


Ukkolaukka 'Purple Sensation' ja vaaleammat ystävänsä ovat pullistumaan päin, lopuksi niiden pitäisi olla ihan palloja.  Ja ne huojuvat leppeässä kesätuulessa (näkis vaan, täällä tulee aina kovaa;) kaikkien muiden yläpuolella ja ovat ihanoita.  Pikkuserkku ruohosipuli on ihan yhtä nätti, mutta vaan pienempi - ja syötävä:)

Oikein mukavata alkukesän loppuviikkoa itse kullekin sinulle:)

10 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihanan väriset kukat tuolla alliumilla!

Saila kirjoitti...

Hihii, tässä lajissa on laukkaanlähtö sallittu! Ihanat laukat. Minullakin on sekä 'Purple Sensationia' että tavallista ukkolaukkaa, ja edellämainitut ovat todellakin hienon intensiivisen värisiä... jopa niin, että tekisi mieli korvata ne kaikki tavallisetkin sillä...
Nämäkin kai aikaa myöten leviävät ja siementävät, itse en ole vielä leviämistä huomannut kun näitä on ollut vasta muutaman vuoden. Sinulla näyttäisi olevan jo aika hyvä kasvusto.

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Aivan mahtavia ja sulla on runsaasti niitä. Mä en vaan tajuu mihin laukkani häviävät, olen kuvitellut että ovat monivuotisia mutta ei ne mulla tunnu olevan muuten niitä olis jo ainakin 50.

Lepis kirjoitti...

Ihania sävyjä! Nämä Alliumit ovat suuria suosikkeja. Niissä on jotain käsittämättömän hienoa geometrisuutta joka kulmasta tarkasteluna.

Katja kirjoitti...

Näitä on ehdottomasti istutettava syksyllä minunkin pihaani :)

Irmastiina kirjoitti...

Kaksi tuollaista ukkolaukkaa löytyy meidänkin penkistä...mukava, että niille löytyi nimikin. En itse tiennyt mikä komistus on kyseessä...:)

pirkko kirjoitti...

Ihanat, ihanat, ihanat laukat!!! Mä laitoin kanssa montaa laukkalaatua ja moneen paikkaan mutta eipä onnistunut. Olen siis ihan kade, sun laukat laukkaa mun sydämeen!

Irene kirjoitti...

Hurmaavaa violettia laukkaa pihallasi!

intopii kirjoitti...

Rakas, rakas ukkolaukka. Ne ovat niin ihania! Tuollaiseen ryppääseen, kuten sinulla, voisi vain vajota ja nauttia...

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos kommenteista - on näitä niin mukava seurata ja näkyvätkin joka puolelle, kun ovat korkeita:)

Amazing Counters