torstai 4. lokakuuta 2012

Syys
Tästähän voisi melkein alkaa tykätä - maailma loistaa väreissä harmaanakin päivänä ja illalla saapi taas poltella kynttilöitä:)  Hiukkasen on tässä ollut blogissa hiljaista, sillä matkan jälkeen olin vähän kipeä ja todettiin hb. 84.  Siitähän tuli sairaalareissu ja syytä tutkitaan ja tutkimukset jatkuvat, koska varmaa tietoa syystä ei ole.  Hb. oli laskusuunnassa vielä, joten sain pari pussia punasoluja ja ne vähän oloa friskasivat, pää kestää paremmin muutakin kuin makuuasentoa.

Lomalla jaksoin kyllä  onneksi vielä ihan mukavasti vaikka kävely otti kyllä tavallista enempi voimille - ajattelin sen johtuvan helteestä.  Hyviäkin puolia, ei valvottanut edes täysi kuu niin kuin tavallisesti - nukun kuin tukki:)  Saa pitää peukkuja, että syyksi ilmenee joku ihan helposti hoidettava juttu, ei tässä nyt viitsisi terve ihminen alkaa enempi sairastelemaan.

Oikein ihanaista syksyn jatkoa ystävät:)

12 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

No, voi harmi, että olet sairastellut. Toivottavasti syy löytyy nopeasti hemoglobiinin heikkouteen ja päästään hoitamaan sinut kuntoon!

Kerrassaan hurmaavia kuvia, värit ovat kietoutuneet pehmeyteen.

Millan kirjoitti...

Maisema on kuin maalaus:) Toivottavasti vaivasi syy selviää ja hb pysyy paremmissa lukemissa.Anemia verottaa jaksamista aika tavalla. Itselläni on riesana reumasta ja imeytymishäiriöstä johtuva krooninen anemia. Rautalääkkeitäkään vatsa ei siedä, joten tuo tankkaus on tuttu juttu..

Leena Lumi kirjoitti...

Minulle syys on vuoden paras aika;-)

En halua arvuutella, mikä sinulla on, mutta mainitsen, että parhaalla ystävälläni todettiin raudan imeytymishäiriö. Hän käy nyt silloin tällöin veritankkauksessa, kun arvo menee tietyn rajan alle. Sanomattakin selvä, että kun käymme yhdessä ulkona syömässä, hän kysyy aina ensin maksaa ja sitten kunnon pihviä. Se saattaa auttaa vähän, mutta ei tarpeeksi, hänen tapauksessaan.

Kaunista, virkistävää viikonloppua sinulle!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kauniita ja värikylläisiä syyskuvia. Onneksi luonto nyt ilahduttaa upeilla ruskan sävyillään ja antaa iloa muuten jo hämärtyviin syksyisiin päiviin. Nyt onkin ihanaa iltaisin kun voi tunnelmoida kynttilöiden ja lyhtyjan valossa.
Pikaista tervehtymistä ja värikylläistä syksyn jatkoa toivottaa: Kruunuvuokko Puutarhan Lumosta

Anja kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia ja ihanat värit maisemassa. Parempaa vointia ja toivottavasti syykin selviää pian.

arleena kirjoitti...

Upeaa syksyn ruskaa.
Toivottavasti selviää tilanteesi mahd pian ja saat oikean hoidon.
Mukavaa viikonloppua.

Tiina kirjoitti...

Luonto on kyllä järjestänyt hienosti asiat.Vaikka sataisi päivästä toiseen,upea ruska saa maiseman loistamaan auringonkeltaista ja tulenpunaa.Minäkin pidän peukkuja,että syy alhaiseen hemoglobiiniisi on joku helposti korjattavissa oleva juttu.

Obeesia kirjoitti...

Viime yönä katsoin outoa valoa pihallani. Valon lähteeksi osoittautui jo melkein kaikki lehtensä pudottanut vaahtera. Pimeässäkin keltaiset lehdet hohtavat.

Kun tulen tänne blogiisi hämmästyn aina unikkojen kauneutta. Pidän toki kaikista kuvistasi.

Unelma kirjoitti...

Uskomattoman ihania syyskuvia.

Toivottavasti syy alavireisyyteesi pian selviää. Tsemppiä.

intopii kirjoitti...

Toivon minäkin kovasti, että syy matalaan hemoglobiiniin selviää ja osoittautuu viattomaksi vaivaksi.

Kuvistasi tuli mieleen todeta, että kaikista näistä hemmetin sateista huolimatta ruska on ollut mielestäni todella hieno tänä syksynä. Olen monta kertaa sitä oikein hämmästellyt. Onneksi jotakin iloa ja kauneutta kaiken harmaan keskellä.

Päivi Pousi kirjoitti...

Kyllä vaan... SYKSY ON KAUNIS!

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos visiitistä ja kommenteista ystävät:) Olo on ihan kohtuullinen ja tutkimukset jatkuvat ensi viikolla, entisistä ei vielä ole tuloksia tullut.

Ja kyllä, syksy on kaunista aikaa ja joka syksy yllätyn siitä iloisesti, sillä se ei ole ollenkaan odottamani vuodenaika:D

Amazing Counters