torstai 7. elokuuta 2014

Etukeväästä loppukesään

Voi voi, blogi on jäänyt ihan heitteille.  Täytyy tehdä tunnustus:kirjoitan blogia feisbuukissa 8)  Tai ainakin blogimaisesti - sinne kun lisää kuvan, niin saa kirjuutella pitempiä lurinoita ja käyttö on astetta helpompaa kuin blogin.  Mutta mistä minä saisin teidät kaikki bloggaajatkin sinne?  Ajatusta täytyy kehitellä.  Mutta siis hengissä ollaan, juhannus on vietetty untuvatakissa ja heinäkuu hepenissä ja ihan pihalla - nyt jymisee ukkonen niin tulin koneelle. Olen edelleen hengissä vaikka kävikin niin, että en parane, nyt toivotaan vaan mahdollisimman pitkää ikää, sillä hoitojen avulla saattaa saada vuosia lisäaikaa.  Ja vuosien aikana voi tulla uusia hoitoja ja ihmeitäkin tapahtuu.  Sairaus itsessään ei vieläkään tunnu missään, hoidot rasittavat, mutta pärjään, ehkä kiitos hyvän pohjakuntoni ja sen, ettei ole mitään muita sairauksia.

Puutarha rehottaa ihan hulluna, vaikka ostan pieniä kasveja en ymmärrä kun ne  muuttuu täällä suuriksi 8)  Ympäristövaikutustako lienee, joutuvat suurien rinnalla pinnistämään ylös?  Marjat kypsyvät vauhdilla ja viinirypäleitäkin taas tulee välivuoden jälkeen...17 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Ihana kärhö sinulla.
Toivon sinulle kaikkea hyvää ja paljon kauniita päiviä, komeiden viinirypäleiden kypsymistä odotellessa

Anja kirjoitti...

Voi kun kauniit kuvat, runsaat rypäleet ja ihana köynnöskukka. Nyt on lämpöä riittänyt tänä kesänä. Hyvää vointia edelleenkin sinulle ja jaksamista hoitoihin toivotan ja kaunista elokuun jatkoa!

Inkivääri kirjoitti...

Mymmeli, kiitos, aina on arki maistunut, mutta nyt nauttii jokaisesta hyvästä päivästä:).

Anja, kiitos, kesä jatkukoon lämpöisenä :)

Inkivääri kirjoitti...

Ääääh, ei kun Mummeli! Tämä tyhmä tabletti kirjuuttelee omiaan, jos ei tarkista - Mymmeli näytti olevan sille tuttu sana:)

Hannah kirjoitti...

Ihanaa kuulla sinusta. En voi kuin ihailla elämänasennettasi! Elämä on tässä ja nyt, todellakin.

Kaikkea hyvää hetkiisi♥

arleena kirjoitti...

Hyvää vointia ja monen monta vuotta eteenpäin.
Elämästä on nautittava jokainen päivä. Ihana puutarhasi on oikea voiman lähde.

tarutikki kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa.
Kauniita kuvia taas kerran. Ihanan paljon tulee rypäleitä, niitä minäkin aion vielä joskus kasvattaa, kunhan saan isomman kasvihuoneen.
Hyvää vointia sinulle ja aurinkoa päiviisi!

Karolina kirjoitti...

Lämmin ihana olo tuli kun luin postauksesi. .. Facebook on helppo ja nopea, minäkin tein sinne sivut ja on helppo kommentoida. Etsinöa siis sinut sieltä käsiisi. Löytyykö periferia life nimellä?

Kuvista ja kirjoituksesta päätellen olet elämässä täysin kiinni <3 Ihana niin <3 Harmi kun tauti ei täysin parantunut mutta onneksi uusia lääkkeitä tulee joka vuosi, ja lääkkeillä parhaillaan elävät 15v. Jospa noilla uusilla vieläkin pidempään.
Halaus <3

Inkivääri kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Inkivääri kirjoitti...

Hannah ja Tarutikki, kiitos :)

Arleena, sitä se on, aatokset ihan muissa kuin kurjissa asioissa :)

Karoliina, kiva kuulla, tulinkin heti tykkääjäksi, täytyy katsoa, jos laittaisin blogille sivut. Voit hakeutua minulla hlökaveriksi, jos haluat, siellä on paljon puutarhatuttuja:)

pivi kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta, ja että elät hoidoista huolimatta täyttä elämää. Puutarha on varmasti yksi voimanlähde, upean näköisiä kuvia ja vau mitkä rypäleet. Tuo on totta, että bloggaaminen on jotenkin kankeaa. Facebookissa puutarha-aiheisessa ryhmässä viestit ja kuvat vaan sinkoilevat jopa sellaseen tahtiin, etten ehdi seurata ja nähdä kaikkea, on elävämpi ja nopeatempoisempi kuin blogit. Löytäisinköhän sivusi Naamasta. Hyvää kesän jatkoa !

anski kirjoitti...

Komia kärhö ja nuo viinirypäleet, ahh..

Inkivääri kirjoitti...

Pivi, kyllä puutarha antaa voimaa ja vie aatoksia muualle ja touhuaminen siellä kertoo, että vielä jaksaa :)

Anski, eikös :)

Mari kirjoitti...

Mikä tuo kukka on?
Aivan uskomattoman KAUNIS! ♥

Inkivääri kirjoitti...

Hei Marika, se on kärhö Ville de Lyon, joka on ihmeekseni pärjännyt jo monta vuotta täällä nelosella :)

Una Reinman kirjoitti...

Onneksi voit hyvin. <3

Kruunuvuokko kirjoitti...

Hienoa kuulla sinusta. Aurinkoa päiviisi ja paljon onnellisia vuosia tulevaisuuteen.

Ihanat kuvat.

Amazing Counters