tiistai 15. huhtikuuta 2008

Kevätkukkia

Kevät kukkii onneksi sisällä, kun ulkona vielä on lunta ja märkää ja kylmää ja kurjaa...ihmeköynnöksen kukka ja vasemmalla runkoruusun nuppu.

torstai 3. huhtikuuta 2008

No joo, kokeilin uutta sivupohjaa ja hukkasin sivupalkin kokonaan, bläääh... Paitsi että sainkin sitten siirrettyä sen onneksi takaisin paikalleen

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Vuodatus vuodattaa taas järkyttävän hitaasti, jo monettako päivää. Tekisi mieli siirtyä tänne bloggeriin, mutta kun taas olisis niin paljon opeteltavaa - vaan jospa sitä opettelisi näin pikkuhiljaa. Pitäisi vaan riittää postattavaa kahteen paikkaan... Tänään aloittelin kylvöjä: tomaatin ja tähtiputken siemenet laitoin multaan, niin ja sokeriherneitä, mutta niitä ihan vaan versojen syöntiä varten, ei vielä kesää. Tänään etsiskelin kotoani vihreitä asioita vähän noin niin kuin kevään kunniaksi - ulkosalla vihreä on vielä niin kovin vähissä. Vihreät tupsut vanhan kaapin avaimissa roikkumassa - muuten sinisessä huoneessa. Palikkataloistakin yksi on vihreä. Kuvan lisäyksessä on nyt vaikeuksia, noihin aikaisempiin sain ne muistaakseni lisättyä ihan helposti.

Amazing Counters