torstai 23. lokakuuta 2008

Silta nykyaikaan?

Valokuvatorstain 107. haastesana on:'Silta nykyaikaan' ja sitä tukee kaunis kuva harmaantuneesta lautasillasta ruovikkoisella rannalla. Haaste aiheuttaa kyllä taas tyhjäkäyntiä pääni sisällä. Aloitin vaan kirjoittamisen ilman mitään kuvaa, millä ajattelisin haastetta kuvata8] Silta nykyaikaan tuo mieleen jotain, joka on vanhaa ja kulunutta, mutta kantaa tänne saakka - ensimmäisenä tulee mieleen vanha ihminen. Vanhus on silta kaukaisista ajoista omaan aikaamme ja hänellä on kokemuksia, joista voimme vain kuulla tai lukea, emme - monesti onneksi - voi kokea. Kirjoittaessani ajatukset kulkeutuvat vanhoihin tavaroihin, joita on kertynyt ympärilleni. Oikeasti olisin halunnut muuttaa vanhaan taloon, taloon jolla on tarina. Sain uuden talon, mutta uusi talo on täyttynyt vanhoista tavaroista, joista kaikilla on jokin tarina. Kaikkien tarinaa ennen minua en tiedä, mutta ne herättävät ajatuksia, ne vievät ajatuksia menneeseen ja toimivat siten siltana menneestä nykyaikaan... Mummolan vanhan käkikellon tarinan tunnen, sen kukuntaan olen iltaisin nukahtanut ja aamuisin herännyt itsekin viettäessäni kesälomani mummolassa. Se on nähnyt ja kuullut paljon ja uskollisesti kukahtelee edelleen, jos vain muistan vetää sen joka aamu, nyt meidän tuvan seinällä. Eilen en ole muistanut vetää. Olenkin sanonut, että se toimii minulla nykyisin kiiremittarina - on liian kiirettä ellen muista vetää käkikelloa:) PhotobucketPhotobucketPhotobucket

maanantai 20. lokakuuta 2008

Arpajaisonnea!

Ei voi kuulkaa olla tottakaan, mutta kai se on?!? Annu ja Liinu annujaliinu -blogista pitivät arpajaiset ja voitteko kuvitella: onni potkaisi minua taas ja voitin tällä kertaa Herkulliset huopatyöt -kirjan! Tutut muistavatkin, mutta satunnaisille kulkijoille tiedoksi, että juuri äskettäin sain ihanan joulukirjan toisista blogiarpajaisista. Tässäkin arvonnassa oli sentään melkoinen määrä osallistujia, 133 kappaletta. Selkävaivaisena edelleenkin minusta tuntuu, että tällainen piristää mieltä vielä tavanomaistakin enemmän. Tottahan se ainakin ilahduttaa, mutta nyt kun muuten tuntuu, että onni on minut jättänyt tämä antaa uskoa siihen, että ei sentään ihan kokonaan:)

sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Kirjontaa

Pienen kirkonkylämme pienen kirjakaupan alekorista löysin soman ruusukirjan. Kirja on siitä kiva, että kirjontamallit ovat ihan oikeista ruusuista, jotka esitellään myös puutarhanäkökulmasta. En ehkä koskaan tule näitä malleja kirjomaan, mutta kirja on kiva katsella ja lukea:)

lauantai 18. lokakuuta 2008

Arpajaispalkinto

Kasperiinan Merjan Kaunis arki kotiisi -blogin arvonnassa voitin tämän ihanaisen joulukirjan! Laadukkaassa kirjassa on suloisia ja inspiroivia kuvia joulunajan koristeluun.

perjantai 17. lokakuuta 2008

Uusi kamera

ja vanha kuu - uudella kameralla sain kuitenkin esiin myös kuun kuviot, mikä ei ennen onnistunut - harjoitusta silti vaatii vielä ja rutkasti:)

SkyWatchFriday

click and choose dia for enlarge An old picture - I'm in there, sky, somewhere there above Spain;) It really is ball... Tämä vanha taivaskuva on otettu lentomatkalla, kone on jossain Espanjan rannikon yllä ja taivaan alla siintää meri. Pallo se todella on... For see skies all over the world click - nähdäksesi taivaita ympäri maailman klikkaa SWF

Vuodatukseen ei pääse

Jahas - Vuodatus on nyt sitten sulkeutunut kokonaan, ei pääse omaan eikä muiden blogeihin ollenkaan. Selkävaivojen kanssa olen joutunut paljon makailemaan ja siinä asennossa on muut tekemiset aika vähissä. Lukeminen sujuu ja olenpa pikkuhiljaa myös neuloskellut - parista kerästä Novitan Nallelangan Syksyväriä on sukeutunut kaulaliina, pipo, kämmekkäät, ranteenlämmittimet ja ensimmäinen pala neulottuun tilkkupeittoon. Tilkkupeittoajatus on muhinut ja nyt heräsi eloon kun näytti lankaa jäävän juuri yhden tilkun verran ja samanlaatuisia keriä on kertynyt korin pohjalle runsaasti jo ennemmin. Ehkä siitä tulee sopiva välipalatyö, kun saa jotain valmiiksi eikä ole vielä keksinyt uutta puikoille? Tai sitten siitä tulee vaan yksi keskeneräisyys lisää... Jotenkin kerällä tuota lankaa näyttäisi olevan paljon enemmän. Edelleen blogger heittää kuvan ylimmäksi, voikohan sitä jotenkin siirrellä?

Amazing Counters