keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Blogiseurantaa

Ihanaa, kiitos Hane, Allyalias ja Yaelian - pelastitte päiväni. Eilen lisäilin nuo seurannat blogin sivuun ja arvelin uskallanko ollenkaan lukijalistaa laittaa - jospa sinne ei ilmesty ketään, mutta niin vain tulitte, tervetuloa8) Tipsukin teitä kiittää, jos kestätte koissun nuolaisuja, se mieluusti lipaisee kiitokseksi nenänpäätänne;) Omaa seurantalistaani tässä kasvattelen pikkuhiljaa, osaa blogger ei valitettavasti huoli vaan ököttää jonkin syötteitten puutetta... Photobucket

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei se aina tarkoita sitä, jos ei lisää itseään noihin häppäsvärkkeihin, etteikö muka seuraa...
Blogger ei huoli siihen muita kuin omiaan, siksi minä en "muka" seuraa ainuttakaan blogia missään :(
Olen käynyt pyytämässä wp:n puolella tuollaista widgettiä meillekin. samoin kadehdin aivan sikana tuota itsestään päivittyvää näppärää blogilistaa. Jossa en muuten koreile. Byääääh!

Anonyymi kirjoitti...

ja heti itkin turhaan, onhan Melukylä siellä!!! :D Mutta kun ei blogger tässä taas anna kuvan kanssa kuin bloggerin omat blogit, niin silmäni hyppäsivät syynissä yli. ;)

Inkivääri kirjoitti...

Krisu, minen tiedä mistään mitään muuta kuin että jotain syötteitä se vaatii. Vuodatuksen blogeista tuohon seurantaan saa osan ja siellä on omissa asetuksissa kohta, jossa voi hyväksyä syötteet. Muistaakseni Melukylä on jo siellä, mutta korjataas tilanne ellei ole8)

Inkivääri kirjoitti...

Ai, sehän selvisikin saman tien:)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on työn alla omassa blogissa noita blogiseurantoja. Siellä on kokeeksi vasta kolme. Huomasin, että niitä saa sinne RSS-syötteenä, MUTTA se on aivan eri kuin tuollainen yhtenäinen vekotin: minun täytyy jokainen blogi laittaa erikseen omaan laatikkoonsa ja sitten näkyviin. Voi olla, että siitä tulee aivan liian paljon tavaraa sivupalkkiin, siis minun makuuni. Pyrin pitämään sivupalkit liiasta "roinasta" vapaina. Mutta mutta, meneekös kukaan yläpalkkini kautta sivulle 'blogeja'? Olisi niin hauskaa saada niitä bloggerin mallilla päivittymään omaan sivupalkkiin sievästi. :)

Inkivääri kirjoitti...

No heh, tuon bloggerin rullan saisi ilman kuvia, vaikka vain otsikot, mutta minä tykkään, että on väriä ja mukava kun kuvia ilmestyy sinne - onneksi saa maun mukaan valittua:)

Wordpressissä on kyllä hyväkin se ylävalikko, mutta täytyy tunnustaa että juuri tuohon sivulaatikkoon päivittynyt bloggauksen alku toisten blogeissa saa useinkin kurkistamaan lisää ja yläpalkissa olevat vaativat enemmän harrastuneisuutta8)

Tarolino kirjoitti...

Hei ja tervetuloa blogspotin maailmaan. Toivottavasti tykkäät. Itse olen ainakin viihtynyt paremmin kuin vuodatuksessa. Ihania kuvia olet saanut koirastasi. Se on vaan niin kaunis.

Inkivääri kirjoitti...

Tarolino, kiitos vaan:) Olen tällainen hituri ja jahkailija, Vuodatusta vielä pidän varsinaisena blogina, mutta näköjään yhä useammin löydän itseni myös täältä8)

Lastu kirjoitti...

Täällä hehkuu lämmin punainen ja oranssi. Otan tervetulotoivotuksesi ilolla vastaan.

Inkivääri kirjoitti...

Kiitoskia, kiva kun tulit:)

hpy kirjoitti...

Lisasin kuvani tuiohon viereen, tovottavasti liika sinisyys ei hairitse!

Inkivääri kirjoitti...

Tervetuloa ja ei tosiaankaan häiritse:) Itseasiassa kaipaan enemmän väriä tähän blogiin, joten erittäin tervetullut väripilkku;)

kipi kirjoitti...

Ystävällisen näköinen Peni-koira. :)

Inkivääri kirjoitti...

Hih, vaikka lipoo kieltään;)

Amazing Counters