perjantai 6. helmikuuta 2009

Taivas tulessa?

Photobucket

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea!

Inkivääri kirjoitti...

Obeesia, kiitos - kyllä se taivas oli upea tuolloin:) Vuodatukseen ei näköjään pääse kommentoimaan...

Anonyymi kirjoitti...

Oi mikä taivas!
Olen yrittänyt laittaa kommenttia sinulle toiseen blogiisi, mutta en onnistu. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi!

Inkivääri kirjoitti...

Joo, siellä on jotain pahasti vialla, ei tule ensin ja sitten ehkä tuleekin - näytti tulleen pari kommenttia kahteen kertaan. Harmi kun oli juuri tuo arpajaisjuttu, mutta nostan sen myöhemminkin esille kyllä:)

Anonyymi kirjoitti...

Ei toiminut Firefoxillani, lähetysnapin painallus palauttaa takaisin tyhjään lähtöruutuun. Nyt katson pyytääkö IE kirjainvahvistusta....pyyntöäni ei voida käsitellä..jahas...

Anonyymi kirjoitti...

Toimi esikatselun kautta eikä pyytänyt kirjaisvahvistusta kuten eilen. Kokeilen vielä ilman esikatselua, jos tulee niin toimi niinkin, siis Explorerilla, ei Firefoxillani ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä ymmärrä mitä minun FF-selaimessani voi olla erilaista, vaikka päivitinkin sen ja yleisasetukset ovat samat kuin tässä IE:ssä. Harmittavaista jos pitää käyttä kahta selainta.

Inkivääri kirjoitti...

Sirokko, mahdottoman paljon kiitoksia kokeilustasi! Minäkin noita asetuksia katselin, mutten tullut hullua hurskaammaksi, tämä nyt vaan on tämmöistä - nämä elävät omaa elämäänsä ja me räpistellään mukana8)

Sirokko kirjoitti...

No se vika on varmaan vain minun selaimessani. Ei tätä minun takia tarvi muuttaa jos muilla toimii paremmin. Pääsen kyllä tuonne toiselle puolelle vaivatta.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta, tännehän pääsee kommentoimaan. Minulla on jostain syystä ollut vaikeuksia päästä joihinkin vuodatuksen blogeihin kommentoimaan, aina heittää ulos, että sivua ei löydy, ja sen jälkeen en pääse vähään aikaan yhdellekään vuodatuksen sivulle. Olen miettinyt, olenko joutunut jollekin mustalle listalle... No ei vaineskaan, mutta jotain kummaa häikkää on jossain päässä ollut!
Mutta siis, sydämelliset onnittelut 2-vuotiaalle blogillesi! On sinulla valtavat kävijämäärät kertynyt näiden vuosien aikana. Sinusta on tullut vähän sellainen blogimatroona, joka kokoaa joukot :)

Inkivääri kirjoitti...

Hei, mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa Kuusirannan emäntä, olen ajatellut, että sinulla pitää kiirettä, kun ei ole kuulunut:)

Vuodatuksen iso uudistus on aiheuttanut kaikenlaista pienempää ja vähän isompaakin takkuilua välillä, toimiessaan kyllä oikein hyvä.

Ahkeraa bloggaajaa palkitaan - minullahan on aikaa kierrellä toisten blogeissa myös:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea myös täältä!
Nyt vasta löysin toisen blogisi, upeita kuvia täälläkin.
Niin ja mukavaa kotimaan matkaa!

Elina kirjoitti...

Onpas upea taivas! Sylintäydeltä Onnea myös 2-vuotiaalle blogille :-) Vuodatukseen en onnistunut kommentoimaan, joten kommentit tulivat nyt tänne.

Elina kirjoitti...

Hei, vastaus kysymykseesi: minulla on Elisan yhteys. Sinun blogissasi kommentoi-mahdollisuus ei näy lainkaan linkkinä kategorian perässä. En siis päässyt edes yrittämään kommentin jättämistä. Aika vähän käyn vuodatuksen blogeissa, mutta en ole huomannut ongelmaa vielä muualla.

Inkivääri kirjoitti...

MK:kiitos:) Tämä onkin tämmöinen varablogi ja siitä kiva, että tänne saa isoja kuvia, kun noiden kuvien kanssa tykkään sählätä.

Elina:kiitos käynnistä, huomioin tämän puolen arvonnassa, kun siellä on jotain häikkää ollut kommentoinnissa.

Kiitos tuosta kommentointiavusta myös, olinkin tänään itse sohlannut, kun lisäsin kuvan olin jostain kumman syystä poistanut kommentoinnin sallimukset samalla8)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat värit, loistava kuva.

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos, kyllä se olikin mahtava näky:)

Amazing Counters