keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Syöpäpäiväkirja osa 7 - matka, jota en tilannut

Tänään alkaa tapahtua ja huomenna on hoohetki - Helsinkiin tänään ja huomenna leikkaus!  Niin suurin toivein odotan tätä - että pääsisin siitä pahasta eroon, ainakin niistä tiedossa olevista näkyvistä osista!  Sen jälkeen olisi vielä muutama sytostaattikuuri mahdollisten pikku karkulaissolujen varalta ja sitten, sitten olisin terve taas!  Tuntuu se niin kummalta ja ihanalta - vaikka tässä on ollut monenmoista isoakin hoitoa tuntuu, että olisi säikähdyksellä päässyt, jos tämä nyt on tässä!

Olen nämä viime viikot pyrkinyt välttelemään flunssia ja muita sairauksia, syönyt ja liikkunut hyvin ja olenkin tällä hetkellä terve ja oikein hyväkuntoinen.  Se tietysti antaa toiveita siitä, että ainakin leikkauksen riskit ovat mahdollisimman pienet.

Mutta nyt, taas, toivon kaikki teidän voimat mukaani torstaiseen leikkaukseen:että löytävät ne kasvaimet sieltä maksasta ja saavat ne poistettua!  Itse uskon ja toivon niin, lukuunottamatta sitä ihan pientä pirulaista jossain tuolla takaraivossa, joka murehtii:jos sittenkään ei...  Toisaalta tiedän, että sittenkin on vielä aseita, peli ei ole menetetty, mutta kuitenkin toivon, että se tapahtuisi nyt juuri heti:)

Kevät tuli yhdellä rysäyksellä ja mieli on senkin puolesta valoisa, vajaassa viikossa hanget vajuivat melkein olemattomiin ja järvenselkä mustui ja kukkapenkistä nousevat ensimmäiset sipulikukkien iipat!  Esikasvatustaimet kasvavat viherhuoneessa ja elämä jatkuu!  Aika paljon huutomerkkejä, mutta nyt tapahtuu niin monta tärkeää 8)

Kuvituksena vanha bougainvilleani, joka on kärsinyt vihannespunkeista kaikista hoitoyrityksistä huolimatta, mutta sieltä se taas pinnistää, vaikka luulin, että nyt se meni kokonaan...
 
Ja vielä kuva viime viikonlopun laadukkaasta seurasta - kaksi pientä suloista poikalasta:)


24 kommenttia:

intopii kirjoitti...

Sinulla on edessä iso päivä huomenna. Ihanaa, että olet niin positiivisella mielellä. Kun sinä luotat huomiseen (ihan kirjaimellisestikin), meidän muidenkin on helppoa luottaa.

Olen varmasti hengessä mukana ja pidän sinua etäältä kädestä, ja toivon sinun pian palaavan kirjallisiin askareihisi tänne meidän iloksi.

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Toivotan kovasti onnea matkaan. Kyllä kaikki menee hyvin, uskon minäkin.Yritä vielä kerran häätää se pikkupiru pois, jos se yrittää lykätä itseänsä esiin. Ihanaa, että pääset sitten terveenä nauttimaan tulevasta kesästä ja kasvatuksistasi :)

Oranssin Punainen kirjoitti...

Sylillinen onnea ja hyviä ajatuksia sinulle mukaan tärkeälle matkalle. Olet varmasti kuin bougainvilleasi. Sisukas vastoinkäymisistä huolimatta ja nouset entistä ehompana ja vahvempana toipumisen myötä. Ja tiedossa on varmasti paljon hyvää hoitoa ja mielen piristystä alemman kuvan "poikasilta". :)

sylvi kirjoitti...

Taivaan isä ohjatkoon lääkäreiden työtä että kaikki onnisttuu ja antakoon sinulle uskoa ja voimaa kestää kaikki.. SINUA SIUNATEN,

mummeli kirjoitti...

Kaiken sen hyvän minkä vain voin toivoa, lähetän matkaasi! Toivon, että kaikki menee niin hyvin kuin vain mahdollista. Olet niin positiivinen, että ihan varmasti kaikki onnistuu. Vopimia!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Jestas tuota viimeistä söpöliiniä! Kaikkea hyvää huomiselle! Peukut ovat pystyssä!

SusuPetal kirjoitti...

Vihdoinkin! Hengessä mukana, voimia puhallellen, peukut, sormet ja varpaat, kaikki pystyssä!

ritva kirjoitti...

Onnea matkaasi ,kyllä kaikki järjestyy,hyvä kun sulla on niin positiivinen mieli ♥

Anja kirjoitti...

Onnea matkaasi, luottavaisin ja positiivisin ajatuksin, hyvin se menee. Ja pian on tosiaan lämmin kevät ja päästään seuraamaan kukkien kasvua. Suloiset kuvat :)

Irmastiina kirjoitti...

Olen ajatellut sinua...miettinyt mitä kuuluu.
Olen huomenna hengessä mukana. Kaikki menee hyvin!
Tsemppiä sinulle♥

Maireanna kirjoitti...

Pidän peukkuja!
Nykyäänhän on tosi taitavia lääkäreitä, joita syöpäläiset, siis
= ( solut) pelkää..joten hyvissä käsissä olet.Terve tyttö tulee.
Olet ajatuksissani,ja voimia puhaltelen minäkin tuulen mukana..

RaijaAnnikki kirjoitti...

Voima haleja♥

pirjo kirjoitti...

Onnea ja voimia sinulle Inkivääri !

Harakka kirjoitti...

Peukkuja pidän sulle ja onnea huomiselle päivälle oikein paljon!
Olen ihan varma, että kaikki menee hienosti. Sun positiivisuutesi auttaa tässä kaikessa sua parantumaan, Onnea ja voimia!

Hannah kirjoitti...

Hurjasti voimahaleja, valoisaa mieltä ja luottamusta matkaan! Kuljet ajatuksissani♥

Anne kirjoitti...

Onnea matkaan ja paljon lämpimiä ajatuksia lähetän sinulle!

Jael kirjoitti...

Peukkuja,toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

pivi kirjoitti...

Voimia ja haleja, hengessä mukana kaikin voimin ! Hyvin se menee !

Zelda kirjoitti...

Hurjasti niitä voitokkaita tsemppipuhalluksia täältäkin lähtee:)

Piri kirjoitti...

Sydämestäni toivon, että kaikki paha jää leikkauspöydälle tänään. Voimia tervehtymiseen ja keventynein mielin kohti kevään ihmeitä!

arleena kirjoitti...

Paljon onnea reissuun ja sinne leikkaussaliin.
Osaavissa käsissä onnistuu.

maatuska kirjoitti...

Parantavaa reissua sinulle Inki!
Tule entistä ehompana takaisin. Ihanaa kun kevät tulee lopultakin ja päästään tositoimiin.
Nautitaan keväisestä luonnosta.
Ihanat pikkuiset kuvassa;)

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta - kyllä se taas auttoi:-)

Eeviregina kirjoitti...

Miten olet saanut pidettyä bougainvillean hengissä? Ostin sen joskus äidille, mutta ei se kestänyt talven läpi. Ihana kukka!
Ja ihanat pojat, meilläkin on pennut aina tuon näköisiä!

Amazing Counters