keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Ja aina vaan kukkia:)

Onneksi satoi vettä viime yönä, saa taas rullata kasteluletkun pois vähäksi aikaa.

10 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Kauniita kukkakollaaseja. Varjoliljasi on komea, noin paljon kukkia varressa. Saat varmaankin paljon siemeniä.

sariw kirjoitti...

Ihania kukkakuvia, myös noissa aiemmissa postauksissasi : )
Taidanpa lähteä kohta kuvaamaan itsekkin...

Merja K kirjoitti...

Lisää ihastuttavia kukkia. Unelmassakin satoi tänään kaatamalla vettä, joten ei onneksi tarvitse ryhtyä kasteluhommiin :)

Saila kirjoitti...

Ihania kukkia! Minä istutin jalopähkämöä vasta tänä keväänä, niin ne kukkivat hieman vain aluksi ja ovat nyt toivottavasti keskittyneet juurtumiseen. Tuollaista kukkaloistoa toivon ehkä jo ensi vuodeksi!
Jos kultatesmasi ei vieläkään ole itänyt, voisi lähettää sinulle siemeniä omastani, joka kukki nyt ensimmäistä kertaa. Siemenet eivät ihan vielä ole kypsiä. Mutta voisit laittaa nimesi ja osoitteesi minulle sähköpostilla (saila[at]elsanlempituoli.fi) niin pistän siten hyppysellisen postilla sinulle. En kylläkään osaa antaa mitään idätysvinkkejä kun en muista miten omani kasvatin! Mutta niistä iti kyllä aika monta. Ehkä pidin idätysastiaa vain ulkona varjossa, niin minulla on tapana kun erillistä kasvihuonetta tai muta sopivaa tilaa ei ole, ei edes ikkunalautoja.

jori kirjoitti...

Voi Teitä onnellisia - täällä on satanut viimeksi pari viikkoa sitten ja silloinkin vain tilkkanen - snif - aivan ihanaa kukkaloistoa ja vehreyttä

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos käynnistä kaikille:) Kahteen kultatesmapurkkiin on ilmestynyt yhteensä kolme iippaa, ehkä minä niistä saan puskan aikaiseksi - tuumailin juuri laittaa ne aluksi kasvihuoneeseen tuuhettumaan - kiitos tarjouksesta Saila!

Maija kirjoitti...

Ihana katsella kukkaloistoasi! Mulla kävi aprvekkeella köpelösti kukkien aknssa tänäkin vuonna - eilen illalla huomasin, että olivat täynnä seittiä ja punkkeja, tänään lähtivät roskiin. Viime kesänä menivät syömättä syyskuulle asti. Ensi vuodeksi taidan ommella tai virkata. Voivat haalsitua, mutta muuten kestänevät paahdetta paremmin kuin oikeat.

joven kirjoitti...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

joven kirjoitti...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

joven kirjoitti...

beautiful blog..pls visit mine to,and be a follower..thanks and God bless..http://forlots.blogspot.com/

Amazing Counters