tiistai 12. lokakuuta 2010

Tuvastelua

Pihastelun vastapainoksi on syystuuli ajanut puuhastelemaan tuvan puolella, olkoon se sitten tuvastelua:) Sementtiruukkuun olen todella ihastunut tai siis ruukkuihin, sillä kolmehan niitä on ja yhden toin tuvan puolelle.
Ja kuinka ollakaan - löysinpä sukkapuikotkin hukkareissultaan alkukesäisen huoneittenvaihtorumban jäljiltä.  Pari kerää Tico Ticoa odottaa neulojaa... Kuvakiintiö tältä päivältä taisi tulla täyteen, kun eip anna enää lisätä - mutta täällä sataa lunta.

7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Nuo ruukut on kyllä kauniit! Itsekin niitä haluaisin,mutta ovat kovin kalliit mitä olen nähnyt.en ole vielä raaskinut ostaa.

Inkivääri kirjoitti...

Liisa, nämä olivatkin löytö:) Löytötavaratalon poistomyynnistä alehintaan 8 erkkiä kappale - olisin voinut markka-aikaan nikotella vielä tuostakin hinnasta, mutta kun alle kympillä sai8) Normaalihintakin oli vaan vähän yli kympin - mutta nuo siis on tuommoisia pieniä.

Irene kirjoitti...

Parasta on sitten vaan tuvastella jos siellä sataa lunta.
Ruukut ovat upeat ja niissä on jotakin ihanan muotoista heinää.

intopii kirjoitti...

Heh... huoneiden vaihtaminen päittäin (tai kierrätys) on juuri sellaista puuhaa, että siinä menee hukkaan yksi jos toinenkin kätevän pieni artikkeli. Kiva, että löysit sukkapuikkosi! Ei muuta kuin cha cha chaata sitten vaan tico ticojen kanssa ;-)

Saila kirjoitti...

Hyvin sopivat sisällekin nuo uurnat :-)

LENNU kirjoitti...

Vapaapäivän tuvastelua täälläkin. Huomiseksi lupasivat meille päin lunta. Kaunis on sementtiruukkusi.

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne:) Heinä on hirssiä ja jotain muuta undulaatin kylvämää - keväällä olivat daaliaruukut lintuhäkin vieressä. Ensi keväänä kylvän tuota linnunruokaa ihan tieten, tuli niin kivat heinät. Ja chachachaa on alkanut, ensimmäinen sukkapari on päättelyä vaille valmis, toinen puikoilla. Päätellä pitäisi, kun aioin ottaa sukat tuliaisiksi reissuun, mutta en löydä neulaa enkä edes virkkuukoukkua8)

Amazing Counters