keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Mitä ihmettä?

Blogistani on lukijalista kadonnut - vai ovatko kaikki lukijat päättäneet kaikota kerralla?  Toivottavasti ei8]  Kyllä minä taas alan päivittelemään täälläkin.  Täytyy nyt tässä julkisesti tunnustaa, että olen nostanut takapuoleni penkistä ja keskittynyt erittäin itsekkäästi itseeni viimeiset viikot.  Tuloksena siitä on on tällä hetkellä -17.5 kiloa, joiden hukkaamisesta olen erittäin onnellinen.  Se kuitenkin tarkoittaa, että koneen ääressä istumista on pakko rajoittaa - ainakin niin kauaksi aikaa, että opin syömään kulutuksen mukaan.

Ulkonäkö on tietysti yksi iso asia, mutta niin myös terveys.  Terveellinen ruoka ja sopiva määrä liikuntaa toivottavasti auttavat vaivojen selättämisessä.  Ei mitään kauhean isoa vaivaa, mutta selkä ja nivelet - luulisi niiden voivan paremmin pienemmän taakan alla.

Nyt uskallan jo sanoa assian ääneen, liian monta kertaa olen sanonut enkä onnistunut.  Vielä on työtä tehtävänä, mutta paremmalla puolella jo kuitenkin. Tsemppiä kaikille muille saman ongelman kanssa puurtaville - toivottavasti tekin onnistutte:)

Kotonakin kukkii jo bougainvillea. Vähät syksyn leikkuusta jäljelle jääneet oksat ovat vaaleanpunaisen hunnun peitossa, vaikka näytti jo siltä, että leikkasin liikaa ja koko kukka kuoli.
Sisiliassa kukki lantana camara, tulikruunu, valtavina köynnöksinä.  Mistähän sitä saisi omaankin pihaan ensi kesäksi, en tullut edes ryöstäneeksi pistokasta8)

Oikein ihanaa keväistä viikkoa kaikille kävijöille:)

26 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Onneksi olkoon! Huikea saavutus noin suuren määrän pudottaminen. Ja loput katoaa, kun puutarhahommat alkavat :) Hienoa!

Uuusi elämä on aina mukavaa. Mitenköhän saisin itseni kannustettua ulos...

♥ Hannele kirjoitti...

ei mullakaan näy, kyl se takasin tulee

Hannele mummu kirjoitti...

P.S.
Onnee uuteen kroppaan, alä päästä posi..

marjaterttu kirjoitti...

Minä kuin keskityin itseeni, niin +5 kg on tullut talven aikana, huoh. Ihana Bougeanvillea, tapoin omani monta vuotta sitten, ehkä pitäisi hankkia uusi.

Villiviini kirjoitti...

Onneksi olkoon! Millä konsteilla teit sen?

Saila kirjoitti...

Voi että mikä saavutus, onnea!!
Mäkin huomasin lukijalistan hävinneen blogistani ja se on näköjään hävinnyt muissakin bloggerin blogeissa, ei hätää, kai ne insinöörit siellä parhaillaan pähkäilee miten ne sais takasin. Joku harjoittelija varmaan mennyt painamaan väärää napulaa ;-)
Ihanat kasvit, lantanaa ehkä myydään jossakin taimimyymälässä, olen nähnyt sitä kesä-ruukkukasvina jollakin pihalla. Kai se ehnkil sitä jostakin sai!

~R&T~ kirjoitti...

Wau! Onnea karisseesta painolastista! Ihana aloittaa kevät ja kesä kevyempänä. Nauti olostasi ja salli itsellesi muita iloja herkuttelun sijaan ;)
Kuuntelin juuri eilen autoradiosta Jenni Pääskysaaren hauskan (ja ihan asiaa puhui) pakinan. Siitä miten niin moni tähän aikaan vuodesta päättää karsia kaikki ilot itseltään-laihtuakseen rantakuntoon ja sitten ne palaavat korkojen kera, koska jos ihminen on luonnostaan hedonisti-ei hänestä kovallakaan tahdonvoimalla tule täysin askeettista nautintojen suhteen. Että järki ja kohtuus kaikessa-hyvän olon saavuttaminen pitää tehdä pitkällä tähtäimellä ja silloin se onnistuu ja siitä voi nauttia. Tsemppiä sinulle siis uusien elämätapojen kanssa.Nyt ja tulevaisuudessa.
Tuo Bougainvillea on niiiiiiin upea! Kerran minulla oli pistokkaasta kaverin äidiltä saatu alku mutta kuumassa huoneessa se ei talvehtinut. Se on haaveeni että joskus vielä kasvatan hienon yksilön...

Risusydämen Marja kirjoitti...

Paljon onnea menetetyistä kiloista...;))
Kyllä itselläkin polvinivelet olisi onnelliset muutaman kilon kevennyksestä, pitää vaan ryhdistäytyä ja keskittyä asiaan, vaan vaatii se itsekuria!!

Kaunis on bougainvillea ♥

Tulikruunua on ollut minunkin työpaikallani myynnissä ainakin joinain vuosina, en tiedä vielä tästä keväästä sanoa...

SusuPetal kirjoitti...

Vau, vau, vau ja onnea, onnea, onnea! Upeaa! Olen ylpeä sinusta!!!

Marsu kirjoitti...

Mullakin tänään katosi lukijalista, mutta hallintapaneelissa kyllä näkyi lukijat :)

Onnea pudotetuista kiloista! Upe määrä! :)

Sirokko kirjoitti...

Huikeaa! Onnea! Olet määrätietoinen ihminen. Minulla on ollut suunnitteilla koko talven painonpudotus, mutta näköjään suunnittelu vain nostaa sitä.
Lukijalistat on kyllä tuossa näkyvillä.

arleena kirjoitti...

Onneksi olkoon, tuo on hyvä saavutus.
Pitäisi täälläkin, mutta en sano enempää. Se pitää tehdä kuten teit,kertoa vasta sitten kun on saavuttanut jotain.

Minäkin ihmettelin lukijalistan katoamista. Mutta nythän se on jo tullut takaisin.

intopii kirjoitti...

Mitä ihmettä, todellakin! WAU, minkä olet saanut aikaan, ihan mielettömän hieno painonpudotus. Onneksi olkoon, olet ollut hyvästä syystä täällä hiljaisempana.

Nostan todella hattua.

Kutuharju kirjoitti...

Isot iloiset onnittelut! Olen toooosi iloinen puolestasi :) Nyt vain ostamaan äkkiä pieniä ihania vaatteita, niin ei ne kilot sitten sovi enää alle :)

Eikä me lukijasi mihkään olla kadottu. Kutiksen kierros on vaan niiiiin hidas. Sit joskus ryöpsäyttää useamman plokin kerralla.

Ja laihtumisesta taas ja vielä vähän: ei ihminen syntyjään ole sitä taikka tätä. Mulla oli teininä isoja ongelmia syömäkurin kanssa, ja pitkään, isona ei. Ja vaikka nautin syömisestä ja suklaasta edelleen, jotenkin suhtautuminen siihen puputtamiseen muuttuu, niin että yhtä suuren ilon saa pienemmälläkin määrällä (ja kyse oli siis ruuasta).

isopeikko kirjoitti...

Peikolta kannukset :)

marimeri kirjoitti...

Nostan sinulle hattua painonpudotuksestasi, sillä tiedän kokemuksesta, että laihduttajalla täytyy olla sisua tulosten saavuttamiseksi !

Iloa elämääsi ja keväälle :-)

tia kirjoitti...

Mahtava määrä, onneksi olkoon, nyt on keveämpi ottaa kesää vastaan ;-)

Nukke kirjoitti...

Onnea painonpudotukseen ! Varmasti on keveämpi olo ja selkä ja nivelet voi paremmin. Ite just oon selkää sairastanut. Rasitusvamma, töistä saatu. Pian on kesä ja vihanneksilla on hyvä keventää ruokavaliota. Hyvää Pääsiäistä toivottaen !!!!

Mk kirjoitti...

Hieno saavutus, onnittelut!
Vaatekauppoja joudut nyt varmaan kiertämään kesää varten, mutta ehkä senkin kestät.
Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua sinnekin!

Morsinko kirjoitti...

Onneksi olkoon, huikea pudotus:)

Tuota tulikruunua muuten kukki Israelissakin valtavina köynnöksinä.

KAHVIKISSA¤ kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON SUURESTA SAAVUTUKSESTASI ;)
ja oikein ihanaa pääsiäisen aikaa siulle!

Inkivääri kirjoitti...

Oi kiitoksia ihanoista kommenteista ja kannustuksesta! Ei ole monella niin montaa kiloa selätettävänä kuin minulla, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan:)

Osaan laihduttaa ihan hyvin, kun saan pään auki. Varsinainen ponnistus alkaa laihduttamisen jälkeen, liian monta kertaa on kilot tulleet takaisin ja aina korkojen kanssa.

Nyt olisi tarkoitus onnistua myös jälkihoidossa, jota suunnittelen jo nyt. Minulle ei sovi suklaapala - syön koko levyn samantien tai vaikka viisi, jos sattuu olemaan. Pärjään kuitenkin oikein mainiosti ilman suklaata, luulen ettei se ole ainakaan suomalaiselle välttämätön elintarvike8] Yhdestä palasta suklaata tulen vain pahalle päälle - ja koko levystä tulee kamala henkinen krapula, miksi siis kiusata itseään?

No joo, en ole kokonaan kieltänyt herkkuja itseltäni, mutta oikeasti jätän ne vain suurimpiin juhlapäiviin. Arkena herkuttelen ihan tavallisella herkkuruualla:)

Itseen keskittyminen voi tietysti myös lihottaa, mutta olen kokenut, että laihdutuskuuri vaatii perheelliseltä vähän itsekkyyttä. Herkkuja ilman on nimittäin joutunut olemaan koko perhe näissä oloissa...

Irene kirjoitti...

Onnea karistamisen johdosta!
Itsekkyys on ihan hyvä juttu. Turhaan ovat syyllistäneet meittiä moisesta asiasta. Jos ei mene itsellä hyvin, kuinka voit muita jeesata? Jatka vaan samaa rataa - enkä nyt tarkoita niitä kiloja!

Maija kirjoitti...

Onnea hukattujen kilojen poissapitämiseen. Se on vaikeampaa kuin laihduttaminen. Ruokailutavat oppii jo lapsena ja myöhemmin niitä on vaikeaa muuttaa lopullisesti.
Mullakin on ongelmana suklaa. Yksi pala, toinen, toinen, toinen...ja ennen pitkää se toinen on tyhjentänyt koko paketin. Tumma suklaa on helpottanut. Saan tyydytettyä suklaanhimon eikä sitä viitsi syödä levykaupalla, etenkään tarpeeksi tummaa.
Avioeron jälkeen kähti 15 kiloa vajaassa parissa kuukaudessa, enimmät on pysyneet poissa. Luultavasti enemmänkin olisi mennyt, ellei sisko olisi puuttunut peliin. Ero on kuitenkin asia, jota laihdutusmielessä en suosittele kellekään. Muuten se on tehnyt mulle pelkkää hyvää.

santra kirjoitti...

Zemppiä kilojen karistamiseen!

Tuo bougainvilleankukka on aivan upea ja niin ihanan värinen.

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos kiitos♥ Nyt on jo 20 lasissa ja tuntuu niiiiin hyvältä:)

Amazing Counters