keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Hankala homma

Uuden koneen käyttöönotto ei olekaan tämmöiselle kämmenelle ihan yksinkertainen toimenpide, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa olla asiat kohdallaan.  Onneksi Kuopus on kätevämpi ja neuvoi käyttämään ulkoista kovalevyä tiedonsiirtoon, eipäs tullut mieleen itselle8)

Kevät etenee ihanasti pitkin harppauksin, lumi sulaa silmissä ja kaikkialla lirisee vesi.  Linnut laulaa lirkuttavat ja kurkiaura lensi yli toitotellen terveisiä etelästä.  Esikoinen kertoi, että Lontoossa oli tänään +25 astetta, ensimmäinen kesäinen päivä eikä sinne Lontooseen nyt niin mahdoton matka ole:)

Kuvien löytäminen täältä uuden uumenista on astetta haastavampaa, mutta jahkas opin niin niitäkin taas tulee, nyt vaan vähän maistiaisia pääsiäisestä ja keväästä...


12 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihana kuva narsisseista! Kyllä noihin uusiin koneisiin tottuu nopeammin kuin uskoisikaan,vaikkei se aluksi siltä tunnu...

Sirokko kirjoitti...

Ai niin se pääsiäinenkin tulossa... Minä vsta ehdin matkustella Sisiliassa kanssasi, upeita kuvia, kerta kaikkiaan. Kiitos jakamisesta. Palermossa olen ammoin käynyt pikaisesti,ajasta suurin osa kului lentokentällä odottamassa lentoja joista kukaan ei tuntunut tietävän mitään..oi niitä aikoja.
Nyt näin enemmän. Kuvistasi löysin jotain samanlaista ja kuitenkin erilaista täkäläiseen verrattuna.

intopii kirjoitti...

Oho, miten makoisa kevätmaistiainen olikin! Herkullinen kuva.

Onnea uuden koneen kanssa!

Saila kirjoitti...

Tosiaan, hyvä neuvo ja eläköön ulkoiset kovalevyt! Minä tallennan kaikki kuvani sinne, niin siellä ovat ja pysyvät.
Kiva asetelma kukkoineen päivineen!

Kutuharju kirjoitti...

Kauniit kevään värit! Onnea uudelle koneelle (ja käyttäjälle; saitko sinäkin windows 7:n?)!
Tänään kuulin ihka ensimmäisen peipon laulavan: Turussa! (Ei täällä kotikulmilla!) Ja ekat leskenlehdet nähtiin Turun liepeillä bussin ikkunasta.. kyllä se sieltä.

Krisu kirjoitti...

Minäkin näin kurkiauran matkalla pohjoiseen pari päivää sitten! onnea uudelle koneelle, vaikka opettelua se kaikki vaatii.
Mulla levisi kovalevy muutama viikko sitten ja nyt on uusi tilavampi asennettu tilalle. kaikki sälä saatiin pelastettua, mutta mä en silti löydä mitään.. Kuvien organisointi ja arkistointi on pakko järjestää uudelleen. Sitä olen yrittänyt kaiken työkiireen keskellä touhuta.

santra kirjoitti...

Ihanan aurinkoiset 'narsistit'. ;)

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne:) En ole päässyt nettiin, kun palveluntarjoaja alkoi laittaa salasanan taa langatonta ja ei tunnu luonnaavan - perjantaina poikkas eivätkä taida tehdä hommia viikonloppuna... Isännyys löysi kaapelinpätkän ja tässä nökötän portaitten yläpäässä kone biljardipöydällä - kauemmas ei yllä:)

Sain seiskan joo, toivottavasti se nyt osoittautuu toimivaksi työkaluksi8]

KAHVIKISSA ¤ kirjoitti...

Heippa! Ja ihanaa ja. Aurinkoista viikkoa siulle;) ja mukavaa pääsiäisen odotusta!

varjoyrtti kirjoitti...

Kevään myötä tulee konekin tutuksi. Ihanaa kevättä sinne!

Pami kirjoitti...

Kiitos aitan seinän reikien selvityksestä!! Niinpä tietysti, ihan selvä juttuhan se on, kun alkaa asiaa ajattelemaan. Täällä on veikkailtu vaikka minkälaisia tehtäviä noille rei'ille :-)

Inkivääri kirjoitti...

Kone alkaa olla tuttu, vaan koneelle voi tulla vasta illalla, kun muun ajan on jatkuvasti multaa kynnen alla8]

Amazing Counters