torstai 5. toukokuuta 2011

Viritys

Pihalla paistoi aurinko utuverhon takaa, mutta pohjoisen kylmä henkäys ei niin vaan anna periksi - hyytävää edelleen.  Ja sitä paitsi nyt meni aurinkokin pilveen...  Noo, tuvan puolella ei ole pulaa tekemisestä - koneellinen pyykkiä on narutettu ja toinen peseytymässä, seinien pyyhkiminenkin on vielä kesken.  Joku hulluuden puuska eiliseltä teki sen, että kasa lastulevyä odottaa kokoamista kaapiksi Toisen Kaksosista huoneeseen.  Ja sitä hulluutta vissiin jatkuu, kun poikain mielestä antiikkikaapit ei ole ollenkaan siistejä... 

Kuistilla on kasseja, kivoja kasseja, kauniita kasseja, metsästyslaukkuja.   Laatikosta löytyi ankkuri ja siitä se ajatus sitten lähti.

Wappu päättyy aina pallonpoksauttajaisiin ja koska omat eivät enää ole assiasta niin hengessä, niin tein pallomeren kummipoikaa varten.  Pikkupallot oli jo tässä vaiheessa poksauteltu kaikki:)


Kevättä maassa...


Oikein ihanaista loppuviikkoa kaikille teille armahaiset:)

14 kommenttia:

KAKKUKAHVI¤ kirjoitti...

Ihania kuvia siulle tullut tänne;) kiitos onnitteluista ja samoin siullekin oikein ihanaa äitienpäivä viikonloppua:)

~R&T~ kirjoitti...

Ihana tuo ankkurikoukku! Ainakin kestävä luulisi olevan. Krookukset on hurmaavia. Kuin silkkiä. Ihanaa loppuviikkoa- ja viikonloppua ;) sinulle!

Saila kirjoitti...

Mainio keksintö ripustaa kassit ankkuriin! Pitääpä alkaa kaivella omaa vinttiä ja verkkovajaa sillä silmällä ;-)

Unelma kirjoitti...

Nuo krookukset ovat niin kauniita.

arleena kirjoitti...

Tuohan oli hyvä tehtävä ankkurikoukulle.
Poks ja yksi pallo poksahti.
Mukavaa alkaa viikonloppua.

Merja K kirjoitti...

Pirteitä kuvia :) Ihanaa, että on luvattu lämpenevää, sitä odotellessa mukavaa loppuviikkoa!

tarutikki kirjoitti...

Hauska viritys:) Ihanan paljon krookuksia.
Mukavaa viikonloppua sinullekin:)

isopeikko kirjoitti...

Ilmapallomeri :) Sinne peikko ei uskaltaisi.

Nukke kirjoitti...

Kauniita kukkakuvia tässä ja edellisessä tekstissä !!! Toivottavasti toukokuussa taas lämpenee niin kukat pääsee vauhtiin meilläpäinkin.

intopii kirjoitti...

Tulen aina hurjan hyvälle tuulelle, kun näen jonkun oivaltaneen ihan tyystin erilaisen käyttötarkoituksen jollekin esineelle. Ankkurinaulakkosi oli hieno!

Ja ilmapallonpoksauttajaiset vapun päätteeksi on mainio idea. Näen koko meidän perheen koikkelehtimassa ensi vappuna pitkin pihaa (sisällä sitä meteliä ei kestä erkkikään) tuulen kuljettamien pallojen perässä yrittäen osua niiden päälle...

Nettimartta kirjoitti...

Koukuttava juttu!

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos kommenteista. En tiedä, jos kuvasta erottuu, mutta tuo on semmoinen pikkuankkuri, jolla voisi kiinnittää korkeintaan leikkiveneen - ison ankkurin tarkka kopio kuitenkin:)

Sirokko kirjoitti...

Mahtava idea tuollainen ankkurikoukku! Ja jees, kerrankin joku on rohjennut ryhtyä siihen, mistä itse olen aina haaveillut, pallojen poksauttelu vapun päätteeksi. Voisihan sen tietty järjestää synttäri-iloksikin..

Inkivääri kirjoitti...

Sirokko, hih, ei muuta kuin paukuttelemaan - eihän niistä muuten eroon pääse8] Meillä on riittänyt noita vapaaehtoisia paukuttajia vielä:)

Amazing Counters