maanantai 30. toukokuuta 2011

Taimella13 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onpas tamet saaneet hienot astiat :-) Pitää vain varoa, ettei aamunpöpperössä tule kulauttaneeksi pelakuun pistokasta kurkkuun kahvin sijasta!
Jos mä otan vesiväreillä maalatessani vesikipoksi mukin, niin poikkeuksetta käy niin, että jossain vaiheessa vahingossa juon siitä. Muulloinkin kuin aamuisin!

arleena kirjoitti...

Kiva idea taimiruukkuihin. Tästäpä tuli mieleeni, että sen ainoan vanhan kupin otan käyttöön istumalla siihen jotain mukavan piikikästä.

Inkivääri kirjoitti...

Saila, täytyy muistaa olla varovainen. Vakituiseen asustavan kyllä tuossa ikkunalla, jonka ääressä en tapaa kaffejani nautiskella, onneksi:)

Arleena, kuulostaa hyvältä:)

Inkivääri kirjoitti...

Bloggeri on muuttanut mun Inkiksi, sillä on vissiin ääkkösten kanssa onkelmia? Aamulla ei päässyt mihinkään blogeihin...

Merja K kirjoitti...

Hyvä idea, ihanat taimet!

Saila kirjoitti...

Onpa taimilla hienot astiat! Pitää varoa ettei aamupöpperössä vahingossa kulauta pelakuuta kurkkuun kahvin sijasta :-)

Inkivääri kirjoitti...

Saila, täytyypä olla varovainen! Kadonnut postaus on näemmä palannut, mutta kommentit eivät, Saila on käynyt näemmä uudelleen, kiitos:)

tia kirjoitti...

Hienosti ovat pelakuut taimella, minä en ennättänyt ottaa alkuja kun alkoivat kukkimaan ja nyt on koko keittiön ikkuna pimennossa kun kasvaa rojottavat myös pituutta ;-) en moista ennen ole nähnyt.

Kutri kirjoitti...

Voi miten syötävän södelit kuvat! Komppaan ekaa kommentoijaa, joka varoitteli sitä, ettet oikeesti vahingossa syö näitä :-D

Inkivääri kirjoitti...

Tia, nämä ovat siementaimia, ei pistokkaita:) Pelakuusta tulee kyllä aika puska ellei leikkaa, minä olen katkonut maljakkoon niitä kukkia sellaisista jotka ennen aikojaan aloittavat.

Kutri, yritän pitäytyä kahvissa:)

jori kirjoitti...

Oih miten suloiset kasvatukset. Ihana ja valloittava idea

Nettimartta kirjoitti...

Nyt alkoi vilisemään päässä idea ikkunan eteen laitetusta lasihyllystä, jossa on vanhoissa kupeissa taimet. Varastanapa ideasi :)

Kiitos ja heips!

Inkivääri kirjoitti...

Jori, kiitos visiitistä pitkästä aikaa:)

Nettimartta, kuvatut ja näytetyt ideat on tarkoitettu kiertoon, luultavasti olen nähnyt jossain blogissa jotain vastaavaa, nyt juuri vaan en muista missä:)

Amazing Counters