perjantai 27. toukokuuta 2011

Plantagenista

Kukkia menin hakemaan ja olihan siellä niitä - vaikka minkämoisia:)

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille:)

11 kommenttia:

Krisu kirjoitti...

Ostitko paljonkin noita 'kestokukkia' ? ;)
Hyvää viikonloppua sinullekin!

Risusydämen Marja kirjoitti...

Nostalgisen kauniit ruukut... minäkin ostin keväällä noita kivisydämiä, ihania ♥
Mukavaa viikonloppua sinullekin!

intopii kirjoitti...

Oi jestas, oletpa saanut monipuolisen valikoiman ruusuja ja muuta ihanaa. Mahtavia nuo kivisydämet ja -ruusut.

Onko pelargoneissasi mukana myös tuoksu, vai ovatko muuta sorttia? Minulla on hakusessa hyvältä tuoksuva tuoksupelargoni, jonka haluaisin sijoittaa pysyvästi etukuistillemme, tuomaan sisääntulijalle mukavaa tunnelmaa.

Hanne kirjoitti...

Plantagenista löytyy tosiaan vähän kaikenlaista eikä ihan pienellä hinnallakaan. Ostin sieltä kauniin kastelukannun. Ei se tosin vettä pidä, mutta kaunis se on!

Saila kirjoitti...

Minäkin olen ihaillut siellä noita ruusuromanttisia kukkapurkkeja, niin ihanat 50-luvun värit! Nuo betonijutskathan on varmasti kivoja pihalla monessa paikassa... hmm.. pitäiskö käydä taas kaupassa kun käy kylillä...?

Tuija kirjoitti...

hih.meinasinkin kysyä, että mitäs kukkia ostit, mutta taisit siirtyä ruukkuosastolle.
Plantageniin minunkin tieni vie tänään.

Mukavaa viikonloppua.!

Inkivääri kirjoitti...

Krisu, tuossa on kaikki kivikukat, istutettavat on kasvihuoneessa odottamassa tuuletonta päivää:)

Marja, kyllä niitä taitaa monen matkaan sieltä hypätä:)

Intopii, kaksi tuoksupelargonia, joista tämän värikkäämmän tuoksu on lähinnä, hmmmmm, haisu - tulee mieleen tärpätti8] Mutta niissä on se hyvä puoli, että tuoksuvat vasta hiplatessa:)

Hanne, ei siellä minusta kauhean kallista ollut - tai on kallistakin, mutta ei nuo sementtijutut olleet kuin kaksi-kolme erkkiä kipale koosta riippuen... Minäkin muuten ostin kauniin kastelukannun, joka ei pitänyt vettä - nyt pitää, kun Isännyys korjasi jotain semmoisella silikonin tapaisella, mutta liimalla - sain kannun ja pari muuta korjattua sillä vedenpitäviksi! Se vuoto oli jossain liitoksissa ja ne oli helppo tuolla massalla korjata.

Saila, ajattelin noita betonijuttuja esim. painoiksi kattausiin tuulisella säällä - että oisis niin kuin muutakin lystiä kuin silmänilo (=kootut selitykset Isännyydelle;). Ja kukkapurkitkin näin jo käytössä kesäisissä kattauksissa, mutta ne on vähän vaarallisia siinä, kun lasitteessa voi kai olla vaikka raskasmetalleja - mutta voihan sisälle laittaa aina suojaksi jotain:)

Tuija, tuli niitä oikeitakin kukkia - kuvissakin näkyvät somat pikkulehtiset tuoksupelargonit ja muutamia perennoja. Oikeita perennoja en vaan oikeastaan taitaisi tarvita olleskaan, pitäisi jakaa olemassaolevia ja taimikasvatuksiakin on8]

Unelma kirjoitti...

Ihania kuvia. Hyvää viikonloppua sinulle myös.

Inkivääri kirjoitti...

Unelma, kiitos:)

leenuliini kirjoitti...

Ihanan romanttisia purkkeja ja nuo ruusut veivät sydämeni. Pitääpä poiketa tuossa kaupassa joku hetki, kun suunta käy naapurikaupunkiin.
Suloista viikonlopppua!

Inkivääri kirjoitti...

Leenuliini, varaudu sitten täydellä kukkarolla tai ainakin reilusti plussalla olevalla korttisaldolla - siellä on kaikenlaisia koukutuksia varsinkin sellaiselle, joka käy harvoin8] Huomaan, että lähikaupoissa käytän enemmän harkintaa hankinnoissa - en osta ensi kerran kohdatessani vaan vasta vaikka seuraavalla viikolla, jos vielä sittenkin haluan. Sen sijaan kaupasta, jossa ei käy juuri koskaan täytyy ostaa juuri silloin heti:)

Amazing Counters