tiistai 3. toukokuuta 2011

Mullan tuoksu

Niin se kevät taas eteni vauhdilla, en olisi kuukausi sitten uskonut, että kylvöille pääsee normaaliaikataulussa, mutta niinpäs vaan tänään aloitettiin...  Traktorin hurinaa, mullan tuoksua, lokkien huutelua tuoreella mulloksella - vuoden kierto tuo tutut asiat aina uudelleen, kuin vanhat tutut.12 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Kauniita kukkakuvia :) Kun vaan vielä lämpenisi, huurrhh on niin kylmä ;)

Saila kirjoitti...

Ihan totta, ja kevät on niin rajua aikaa, kun pitkän "kuoleman" eli talven jälkeen kaikki herääkin eloon ja koko homma käynnistyy taas!
Ihanat kuvat.

Kati kirjoitti...

Väriä ja eloa näissä kauniissa kuvissa.. :)

Toivotan hyvää toukoaikaa! :)

Hanne kirjoitti...

Ihanasti sinulla kukat täällä kukkivat.

sariw kirjoitti...

Upeat kuvat !
Ja on se jännää, miten keväällä ilahtuu ihan mielettömästi heräävistä kasvien aluista, vaikka ne samat on nähnyt joka ikinen kevät ; )

intopii kirjoitti...

sariw sanoi sen kyllä niin nappiin!

Tosi kauniit kuvat, jälleen kerran.

Irene kirjoitti...

Meilläkin näkyy nyt traktorit pelloilla. On niin mukava näky. Vaikka lienee siellä pukilla kylmä istuskella. Odotellaan kelien lämpenemistä.

Mk kirjoitti...

Ihanan värinen tulppaani.
Kohta on kylvöt tehty meilläkin, ja harvinaisen aikaisin vieläpä.
Oli juuri sopivan viileät säät ajella traktorilla, vanhemmasta kun puuttuu ilmastointi.

laura kirjoitti...

ihan samaa funtsin tuossa yksi päivä, että vaikka ei olisi vähän aikaa sitten uskonut että kevät tulee ollenkaan, niin sepäs otti tuon lämpimän jakson aikana semmoisen kirin että nyt ollaan ihan aikataulussa. traktorit pörisee täälläkin, lanta ja kulosavut tuoksuu. ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi! oli ilahduttavaa pitkästä aikaa saada sinulta tervehdys blogiini!

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos ihanoista kommenteista:) Tulppaanit ja helmililja ovat siis tämän kevään ostoksia, ei maasta päin kuki vielä kuin kaihonkukka ja krookus. Imikässä on kyllä nuppuja - ei tarvita kuin yksi lämmin päivä...

Marika kirjoitti...

Minäkin ihan yllätyin kuinka nopeasti lumet lähtivät sitten kun olivat lähteäkseen! Ihan hirmuiset kinokset oli, mutta nyt on ihanan keväistä - tai minun mielestäni jo kesäistä.. :)

Ihania kukkasia kuvissa. Meidän tontin ympärillä metsässä kasvaa todella paljon sinivuokkoja, voi kuinka se sininen kukkameri on kaunis!

Itselläni odottelee orvokit istuttamistaan.. :)

quu kirjoitti...

Ihanan pirteää sineä :)

Amazing Counters