tiistai 17. toukokuuta 2011

Kevään ensimmäiset osa 2

Kevään ensimmäinen kimppu maljakkoon puutarhasta - kevätvuohenjuuri♥Keväisiä pohdintoja:toissa talvena paleltui luumupuu, joka alkoikin tuntua liian suurelta olkkarin ikkunan eteen.  Jätin raadon paikalleen kuitenkin, josko sitä vähän karsisi ja laittaisi vaikka kärhön siihen kasvamaan vai kaataisiko kokonaan.  Nyt olen kevään seurannut puun oksilla kaikenlaista siivekkäiden elämää ja taidan sittenkin olla sitä mieltä, että juuri tuossa lähellä on mukavaa olla puu:)  Nyt kun vaan vielä osaisi päättää elävä vai kuollut8]  Äsken seurasin varpusta, jolla oli nokassa karvatuppo arvatenkin pesävärkiksi.  Kuitenkin se siinä lauleli tukko nokassa, kurkku vain liikkui ja vissiin vähän nokkakin, kun kohta karvatukko putosi.  Taitaakin olla urosvarpunen vielä vaimoa vailla, koittaa vain rakennusvärkeillä houkutella naisia paikalle?

5 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Toivottavasti varpunen löytää pian siipan itselleen, ettei tarvitse yksin lauleskella :)

jori kirjoitti...

Huh miten vaikuttavan kuvan olet varpusesta saanut. Kuvahan on suoraan kuin jonkin kirjan / lehden sivuilta. Vau

Nikek kirjoitti...

On hieno kuva linnusta kyllä :)

Ja aika mahtavaa että olet jo saanut kimpun koottua puutarhasta!

Maija kirjoitti...

Vuohenjuuret oli yksiä mun lemppareista, kun vielä oli puutarha. Varpuskuva on hieno!
Keittiön ja työhuoneen ikkunana takana oli hyvä lintujenseurantayhteys, kun asuin vielä omakotitalossa. Sitä olen täällä kuudennessa kerroksessa monet kerrat kaivannut. Nyt sain avaran maiseman kaupungin ylle ja tulee lähdettyä usein ulos katsomaan sitä maisemaa läheltä. Muutamalla askelella olen puistossa ja sen jälkeen alkaa metsä.

Inkivääri kirjoitti...

Merja K, tänään sitä ei ole näkynyt ja minulla on edelliseltäkin päivältä tuommoinen karvatuppokuva, ehkä häät on vietetty:)

Jori, lähikuvat on kivoja:)

Nikek, sitä odotan, että olisi tulppaaneja niin, että hennoisi kimpun kerätä. Vaan ei, eilen taas löytyi parikymmentä kellastunutta tulppaania - sipulit juurelta oli syöty:/

Maija, vuohenjuuri on niin keväinen:)

Amazing Counters