maanantai 11. maaliskuuta 2013

Vihdoinkin!

No nyt se on tiedossa - 21.3. pääsen ennakkotarkastukseen Helsinkiin ja siellä sitten sovitaan kai leikkausaika!  Eteenpäin ajatellen pitkä aika, mutta eihän kymmenen päivää ole mitään.  Voin kyllä ihan hyvin, kaikki sivuvaikutukset sytoista on poissa eikä sairaus muuten ilmoittele itsestään.  Keskityn siis edelleen kuntoiluun ja yritykseen pitää infektiot loitolla :)  Ja voi että minulla on vahva tunne siitä, että kaikki menee hyvin ja että pääsen tästä isolla säikähdyksellä - toisaalta on sen verran taikauskoa, että ei ihan varma uskalla olla.  Ihan kummia aatoksia välillä.

Aamulla kävin sauvakävelyllä 1h30min. hyvässä hiessä ja iltapäivällä vien mummoja tuolijumppaan ja menen samalla ystäväni kanssa kuntosalille - eipä tule turhia ajeluja kun on auto täysi.  Olisi varmaan liioittelua käydä vielä hiihtämässä vaikka aurinko ladulle houkuttaisikin?

Naistenpäivän tulppaanit on vielä voimissaan aamuauringossa...

25 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Hyvä, että aikataulu alkaa olla selvillä. Kymmenen päivää voi tuntua pitkältä ajalta, yritä nauttia joka hetkestä.

Siis, leikataanko sinut Hgissä? Sittenhän sinun luonasi voisi vierailla, jos jaksat!

mummeli kirjoitti...

Ihanaa kun mielialasi on pysynyt rohkeana ja hyvään uskovana. Sehän on puoli parantumista. varmasti on tästä ihanasta aurigostakin apua mielen säilymisessä hyvänä. Tsemppiä sinulle ja uskoa huomiseen!

Inkivääri kirjoitti...

Susupetal, kyllä vaan Helsingissä - isot maksaleikkaukset on keskitetty sinne maksansiirtoklinikkaan. Ilmeisesti myös silloin, jos varaudutaan isompaan - minullahan noiden kasvainten pitäisi olla pieniä ja pinnallisia. Olisikin ihana nähdä!

mummeli, kyllä vaan tuo taivasgeneraattori lataa henkistä voimaa ja pirteätä mielialaa:)

Tuija kirjoitti...

Aurinkoista viikkoa sinulle ja paljon onnea ja enkeleitä; toivottavasti leikkaus menee oikein hyvin ja ihanaa että olet noin hyvillä ja luottavaisin mielin. Minäkin olen varma, että kaikki menee hyvin.

♥ Hannele kirjoitti...

Sinä osaat keskittäytyä ihan oikeaan.

ritva kirjoitti...

oi se tekee jo paljon ,kun aika taulu on varma, se vartuminen on vihoviimeitä.Hyvä kun sinulla on noin positiivinen mieli.Oikein hyvää viikkoa ♥

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniit tulppaanit :)

Oranssin Punainen kirjoitti...

Tsemppiä!:)

Saraheinä kirjoitti...

Voimia ja aurinkoista mieltä!

Villiviini kirjoitti...

Aurinko ja vaikkapa tuo iloinen tulppaanikimppu antavat voimia ja pirteyttä odottaa leikkausaikaa. Edelleen voimia ja rohkeutta!

sylvi kirjoitti...

Voimia sinulle!
Enkeleitä matkallesi. ♥ ♥

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Hyvä ja luottavainen mieli huokuu postauksestasi ja se on hienoa. Oikein paljon onnea sinulle. Kaikki menee varmasti hyvin.

Jael kirjoitti...

Helpottavaa varmaankin saada tuo aikataulu ja muutenkin kuulostaa niin positiiviselta:) Onnea leikkaukseen ja toivottavasti kaikki menee hyvin.

pirkko kirjoitti...

Hyvä, kun sait aikatauluja alulle niin tietää sitten mihin keskittyä. Odottaminen ja epätietoisuus kun on niin kurjaa. Kovasti tsemppiä ja kiva lukea että nautit niin elämästäsi nyt :)

Irmastiina kirjoitti...

Hienoa, että vihdoikin on päivämäärä tiedossa!
Kaikki menee kyllä hyvin...ole luottavainen♥

Harakka kirjoitti...

Kiva kuulla, että sait tietää ajan, koska pääset.
Ja olen ihan varma, että kaikki menee hienosti ja tervehdyt pika pikaa.
Sulla on hyvä yleiskunto, mikä varmasti auttaa siinäkin asiassa.
Ja positiivinen mieli myöskin. Onnea matkallesi!

pivi kirjoitti...

10 päivää enää, äkkiä se menee, ja ihanan reipas olet ollut. Saisitko Hgin reissullesi mahtumaan piristykseksi Tulppaanien lumoa näyttelyn (16.–24.3.2013) Kaisaniemessä ?

Katja Lammi kirjoitti...

Hieno juttu,että asiat etenevät :)

Olet kyllä kadehdittavan reipas.

arleena kirjoitti...

Paljon onnea reissulle, hyvin menee.

intopii kirjoitti...

Voi kun ihanaa! Odottaminen on maailman viheliäisintä silloin, kun ei tiedä, mitä odottaa. Päivämäärä, vaikka kymmenenkin päivän päässä oleva, on kuitenkin etappi. Maali.

Sitä kohti hyvässä kunnossa ja reippain mielin. Mielessä rauha ja sielussa luottamus, ei voi muuta toivoa.

21.3. ajattelen sinua.

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Hienoa, että sait aikataulun. Helpottaa kummasti, kun tietää tulevan ajan, vai mitä? On sulla reipas päiväohjelma! Upeat tulppaanit!

isopeikko kirjoitti...

Olet hirmuisen reipas :) Hyvä sua.

Vallaton mummeli kirjoitti...

Sauvakävelyä, kuntosalia, hiihtoa ja mummojen kuljetusta! Kauhistusta :) Mulla yksi liikunta päivässä tuntuu ylivoimaiselta.

Ensi viikko on jo ihan pian. Onnea kovasti toivotan!

Anja kirjoitti...

Kaunis kuva tulppaaneista, ihanan värisiä! Sehän on jo ensi viikolla, hyvä juttu, kuntokin on mainio ja luottavainen mieli, joten hyvin se menee!

Inkivääri kirjoitti...

Kiits kiits :)

Amazing Counters