perjantai 22. maaliskuuta 2013

Syöpäpäiväkirja osa 6 - matka jota en tilannut

Helsingin reissu tuli tehtyä ja ihan hyviä uutisia sieltä.  Leikkausaijan sain ja kirurgilla oli melko lailla myönteinen kuva leikkauksesta mikälis mitään yllättävää ei ilmene.  Ja vielä oli vaihtoehtoja, että jos sittenkin olisi niin, niin voidaan tehdä näin.  Leikkaukseen on kuitenkin melkein kuukausi aikaa, 18.4. vasta.  Kysyin tietysti, että jos se nyt siellä alkaa levitä odotusaikana ja lääkäri oli sitä mieltä, että annetut sytostaatit vaikuttavat viikkoja - toivottavasti niin.  Odotan siis leikkausta innolla ja positiivisella mielellä - enimmäkseen.  Kerran päivässä kyllä pyydän miestäni lupaamaan, että paranen :]

Sairaalassa meni aikaa odotellessa ja siellä tapasin mukavan rouvan, jonka kanssa oli tosi ihana puhella.  Jos luet tätä niin terveiset sinulle - minulla oli tabletti mukana ja näytin blogiani, puutarhaihminen kun hänkin on :)

Päässä risteilee monenlaista ja pelko tahtoo nostaa päätään vaikka voin ihan hyvin -  ehkä tuo sairaalareissu sitä nosti enempi pintaan ja tasaantuu taas tässä normaaliin päiväjärjestykseen palatessa.  Aika lailla reissu väsytti, piti jo ennemmin kirjuuttaa, mutta nukuin pitkät päikkärit ja muutenkin meni päivä soffanpohjalla kutimen kanssa, ainoa aktiviteetti oli tänään aamulenkki.

Helsingissä käytiin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa Tulppaanien lumossa ja muutenkin kierrettiin se tietty saman  tien ja illalla syötiin Manalassa ja käytiin kaupunginorkesterin konsertissa minulle uudessa musiikkitalossa, enhän ollut sitä nähnyt vielä kuin kuvissa.  Syssymmällä käydessä mentiin ihan eri suuntaan enkä muistanut koko haussia.

Markkoja ei tullut mukaan, joten kahvit jäi juomatta...


 Suomeenkin ovat rantautuneet nämä elävät patsaat, aika kylmä taisi tuossa olla tuulessa...17 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Ihan hyvin kaikki varmasti menee, uskon niin.
Ja hyvä, että pyydät mieheltäsi lupauksen parantumisestasi, sillä se vaikuttaa positiivisesti parantumeiseesi!
Tsemppiä sulle kaikin tavoin ja olen mukana hengessä!

Vanilja kirjoitti...

Löysin blogisi jälleen, vastasin sinulle 1 osaan, tätä matkaa en tilannut. Sitten hukkasin blogisi, luin nyt kaikki osat. Todella hienoa, että hoito on purrut :) ja tuo leikkausaikakin on jo varattu. Uskon, että tunteesi ja pelkosi on välillä todella suuria. Tunteet vaihtelevat varmasti laidasta laitaan, mutta onneksi sinulla on ymmärtäväinen mies tukenasi. Uskon vieläkin, että selviät tuosta. Ja saat matkan, jonka tilaat :)
Itse olen vuorotteluvapaalla Aasiassa tässä blogini, jos haluat kurkata.
http://irtiarjesta.blogspot.fi/
Oikein hyvää ja ihanaa viikonloppua sinulle :)

mummeli kirjoitti...

iso kopallionen voimia sinulle leikkauksen odotteluun! varmasti jo monesti tulee mieleen että olisipa jo. Kuitenkin uskon ja me kaikki lukijasi uskomme että kaikki menee hyvin . Toivon paljon voimia ja hyvää oloa. Nyt jos kevät tästä etenee niin paljon ulkoilua, voimein keruuta paranemiseen, elikä kaikkea hyvää sinulle!

ritva kirjoitti...

Voimia sinulle leikkausta odotellessasi,kyllä kaikki menee hyvin,kesää kohti mennään se antaa piristystä. ♥

Irmastiina kirjoitti...

Hienoa, että sait hyviä uutisia!
Kyllä se varmaan on niin, että ne sytot vaikutaa vielä senkin jälkeen, kun niiden saaminen on loppunut.
Toivotan sinulle aurinkoa ja positiivista mieltä....kuukausi menee kuitenkin tosi nopeasti!

Tuula kirjoitti...

Voimahalauksia täältäkin.

tia kirjoitti...

Kevätaurinko tuo jaksamista ja äkkiä tuo aika menee että pääset leikkaukseen. Kyllä tuollainen pysäyttää, mutta lääketiede mennyt suurin harppauksin eteenpäin. Keväthaleja.

pivi kirjoitti...

Kiva kuulla että reissu meni hyvin, ja äkkiä tuo aika leikkausaikaan menee. Tuon mäkin muistan kuulleeni, että kyllä ne sytot siellä vaikuttaa jonkin aikaakin. Positiivinen suurimman osan aikaa on puoli voittoa, voi hyvin.

Jael kirjoitti...

Varmaankin tunteet heittävät välillä siksakkia kun kokee tuollaista mitä koet.Peukut täällä koko ajan pystyssä ja onneksi sinulla nyt on leikkausaika,ja eihän siihen ole pitkä aika.

♥ Hannele kirjoitti...

puutarhaihmisten kans on aina kiva rupatella

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Suomessa syöpähoidot ovat huippuluokkaa ja olet täten osaavien lääkäreiden käsissä. Ja vaikka olet varmaan kuullut tämän jo varmaan sataan kertaan, sanon kuitenkin. Oma optimistisuus ja luja tahto parantua ovat puoli voittoa taudin nujertamiseksi. Aurinkoisin ajatuksin ja terveisin.

sylvi kirjoitti...

Hyvä kun olet saanut ajan leikkaukseen.
Taitavia lääkäreitä on nykyään.
Lähetetään pyyntö ylös Taivaan Isälle että leikkaus menee hyvin ja parannut.♥
Isän käteen

Susanna kirjoitti...

Tsemppiä! Kuukausi menee äkkiä ja pian olet jo operaatiosta toipumassa. Puutarhaihmisten kanssa aina riittää juttua :)

Anja kirjoitti...

Kyllä se vajaa kuukausi pian hurhtaa, kevään etenemistä seuratessa :) Ja lääkärin sanoihin kannattaa luottaa, kyllä se operaatio hyvin sujuu, lääkärit ja lääketiede on niin osaavaa täällä meillä. Hyvää vointia ja aurinkoisia päiviä sinulle! :)

Katja Lammi kirjoitti...

Odottelu on aina se kakkamaisin vaihe,mutta kumman nopeasti se aika kuitenkin pakkaa suhahtamaan eteenpäin :)

Anonyymi kirjoitti...

Odottavan aika on pitkä mutta tosiaan, nythän jo pääsiäinen ovella ja pian leikkaus jo ohi!
Hemmottele itseäsi, nauti auringonvoimaa ja ihastele kevään tuloa.
Positiivista voimaa sinulle! Kaikki menee parhain päin.

R&T

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos armakset:)

Amazing Counters