perjantai 16. huhtikuuta 2010

Myyräntyötä

Euroopassa tapahtuu isoja asioita, toivottavasti ei sentään ilmastoa kylmetä tämä tulivuoren purkaus. Tuntuu, että ei sitä niin paljon lentokoneita käytetä, mutta niin vaan on tuttuja jumissa kentillä, kun koneet eivät lennä. Ja Esikoinen ei pääse reissuun tänä iltana, jatkolennot Hongkongista eteenpäin maanantaina on maksettu - saako niitä edes vakuutuksesta kun siellä ei ole tuhkaa ilmassa. No se on tietysti pieni ongelma sen rinnalla, että kone ei pääsisikään perille!

Meillä on pihassa pienempiä ongelmia, nimittäin myyriä. Olemme päätyneet, että myyrät niitä krookuksia syövät, sillä aivan syötyjen taimien vieressä on myyrän kolo.

Photobucket

Lisäksi Isännyys laittoi siihen viereen riistakameran eikä se ollut ottanut kuvia. Siitä voisi päätellä, että syöjä niin pieni ettei kamera reagoi, jos asialla olisi jänis tai fasaani, kamera olisi ottanut kuvan, ainakin erittäin todennäköisesti.

Rannassa on aika paljon vettä, mutta vettähän rannassa kuuluukin olla, eikös?8)  En sitten ripustanutkaan vielä riippukeinua tuohon koivujen väliin...
Photobucket

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen aina ihaillut rantaasi ja kuvia siitä. Tätäkin ihailen, mutta voisi ranta pysyä paikoillaan, eikä pihalle tulla.

Meillä ei ole maanjäristyksiä eikä hurrikaaneja, niin nyt meille sitten luonto näyttää voimansa tulivuorella.
Paljon tuli ongelmia, mutta parempi tosiaan silti, etteivät koneet lennä.

isopeikko kirjoitti...

Kahlaavia puita :) luulisi juuria kylmäävän :)

♥ Hannele kirjoitti...

jännä rantakuva

Aila kirjoitti...

Voi kun meilläkin olisi rannassa vettä noin, mutta ei.... Ehkä sitten vähän nousee kun jää lähtee. Toivottavasti myyrät karkottuvat ja jättävät kasvustosi rauhaan kun alkaa olla muutakin syötävää :)
Jos se kaikki tulivuoren tuhka sataa alas, vaikuttaakohan se kalkituksen tarpeeseen??

sariw kirjoitti...

Hih, ehkei vielä ihan kannata laittaa riippukeinua tuohon kohti ; )
Jännä, jos syöjä on pieni myyrä... se on syönyt aika paljon vatsansa kokoon nähden, tai sitten niitä on ollut koko perhe ruokailemassa : )

lepis kirjoitti...

Kurjaa tuo myyräonglema! Niistä on kai toivon päästä eroon. Sanovat. Myyrävuosi kun on. Toivottavasti eivät vie kaikkea kaunista.

Obeesia kirjoitti...

Tuollainen on meidänkin ranta - koivut kasvavat suoraan järvestä.

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne:) Ei noussut onneksi vesi mökkiin asti, ei ole koskaan noussut - tässä kohtaa pitää vissiin kyllä koputtaa puuta8)

Nukke kirjoitti...

Kaunis tuo rantakuva kun puut heijastuu vedestä ! Myyrät on hauskannäköisiä veijareita mutta siihen se hauskuus loppuukin kun kukkia syövät !!! Olispa ollu kiva nähdä kuva myyrästä !

♥ Hannele kirjoitti...

Riippukeinu vielä :)

Inkivääri kirjoitti...

Hih, nyt on vettä jo vähempi, mutta hyytävän kylmä sää estää vielä keinuttelut;)

Liisa kirjoitti...

Kaunis rantakuva. Kiva kun tulit lukijakseni, tulin vastavierailulle. ja tulen uudelleen. Mukava kukan päivää sinulle.

Amazing Counters