perjantai 29. tammikuuta 2016

Puutarhavieras

Ei tämä elämä pelkkää sairastelua ole ollut.  Vaikka hoidot ovat vieneet voimia ja puutarha on vähän päässyt rämettymään väsyviikkojen takia olen kyllä hulluna kukkahömppänä ostellut ja istutellut uusia ihanuuksia niinä päivinä kun vaan suinkin tehdä jaksaa.

Nettiä paljon moititaan, mutta itse olen saanut ihan oikeita ystäviä tätä kautta nimenomaan puutarhaharrastuksen parista.  Luonani on käynyt muutama ja itse olen käynyt taimenvaihdoissa ja avoimissa puutarhoissa nettituttujen luona.  Yhden nettitutun kanssa tavattiin sairaalassa taimivaihdon merkeissä, yksi ihana on sairaalassa töissä ja käy minua moikkaamassa, kun olen hoidossa ja onpa yksi nettituttu ollut itsekin hoidoissa samaan aikaan.

Viime kesänä meillä kävi Ruusunmekko-blogin kirjoittaja.  Häneen olen tutustunut facebook-puutarharyhmässä ja ihan oli kuin olisi vanhan tuttavan tavannut, kun oikeasti tämän sydämellisen ihmisen puolisoineen tapasin.

Hän oli löytänyt kauniita kuvakulmia meidän pihasta ja kirjoitti käynnistään omaan blogiinsa.  Kannattaa lukea muutkin postaukset hänen kesäkierroksestaan ja omasta puutarhastaan, joka on aiwan ihana!

Kuvassa on viime kevään tulppaaniloistoa, ensi keväänä taitaa olla vaatimattomampaa, sillä uusia ei juuri tullut istuteltua.  Siinä oli kaikkea tärkeämpää, ihan oikeasti, niin kuin ensimmäisen lapsenlapsen ristiäiset syyskuulla Sardiniassa.  Ja kun sinne asti mennään viivytään tietysti vähän pitempään...

11 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oi kun ihana kukkaloisto, vaan tietysti ristiäiset olivat vielä ihanammat!
Ehtii sitten taas istuttaa tulevina syksyinä, kevät on kiva joka tapauksessa.

Ruusunmekko kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi <3 Kyllä se Facebook vaan on onni, niin monta kohtaamista ja vertaistukea olen sieltä saanut. Ja ihania ystäviä niin kuin sinut. Kiitos vielä kerran viime kesäisestä vierailusta. Sinulla on ihana perhe, koti ja puutarha, ja ennen kaikkea suuri ja lämmin sydän <3

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Todella kaunis tulppaanipenkki.

Emilie kirjoitti...

Että osaakin olla nätti monivärinen penkki!

ritva kirjoitti...

Kaunis kukka penkki:)

Vilma kirjoitti...

Ruusunmekko-blogin kautta löysinkin tänne blogiisi. Olen lukenut sitä vuosia sitten aiemminkin, mutta nyt palasin taas!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanaa kukkaloistoa! Saa nähdä tuleeko minulla mitään pinnalle, kun viimesyksynä sipuleita maahan kaivoin...täällä uudessa kodissa, kun ei mitään valmiina ollut kuten vanhassa talossamme..:)

Heidi-Maaria kirjoitti...

Ihanaa tulppaanien ilotulitusta :)

Pieni lapsen lapsi on aivan ihana juttu ja menee toki kaiken muun edelle. Paljon Onnea mummille! Minulla oli blogissa pidempi tauko juuri samasta syystä, mutta nyt aion aktivoitua uudelleen.

Voimia ja halaus!

Katriina kirjoitti...

Onnellisia hetkiä Sinulle! :)

Anneli A /Pihakuiskaajan puutarha kirjoitti...

Luin Ruusunmekon blogista sinun puutarhastasi. Kiva ja mielenkiintoinen blogi sinulla on. - Blogissani on meneillään arvonta, jossa palkintoina on kolme mielenkiintoista puutarhakirjaa. Käyhän kurkkaamassa.

Inkivääri kirjoitti...

Kiitokset ihanoista kommenteistanne!

Amazing Counters