torstai 30. kesäkuuta 2011

Puutarhablogilistaus

Cision keräilee kuukauden blogeja ja nyt on listattu myös puutarhateema: tuttuja hienoja blogeja koko lista ja siinä on topten,  ei paremmuusjärjestyksessä vaikka Periferialifella on kunnia loistaa ykkösenä:)

Puutarhablogien top 10 -lista Suomessa kesäkuussa 2011

1. Periferialife
2. Sarin puutarhat
3. Saaripalsta
4. Welcome to My Eden
5. Homesick
6. Anun puutarha
7. Ruusuja ja Rikkaruohoja
8. Tuijan koti ja puutarha
9. Missä kuljenkin, puutarhassa ainakin
10. Hernepensaskujanne

Uusi tuttavuus tuoksulaukka (hajulaukka oikeesti, mutta ei se haise vaan tuoksuu vienosti) Nectaroscordum siculum  saa koristaa postausta...

15 kommenttia:

intopii kirjoitti...

Hieno oli lista :-D

Tuota hajulaukkaa olen metsästänyt jo jonkin aikaa. Ai että, tuon kun vielä saisi...(niinkuin sen jälkeen en muuta enää haluaisi :->)

Saila kirjoitti...

Minullakin on hajulaukkaa! Mistäköhän sitä hankin, viime syksynä... ostin sipuleita sekä Plantagenista että Taimiasta Espoosta, jommastakummasta omani löysin. Sen jälkeen voikin sitten siirtyä haluamaan muita asioita ;-)
Minä ymmärsin, että tuossa on jonkinlainen top ten -paremmuusjärjestyskin, työsähköpostiini tuli tiedote asiasta ja siinä sanottiin "Puutarhablogien ykkönen Periferialife-blogi kertoo puutarhanhoidosta ja harrastamisesta maaseudulla..." sitten kerrottiin kakkosesta (Sarin puutarhat) ja kolmosesta (mää!)

Inkivääri kirjoitti...

Intopii, juuri noin se menee:tuon kun saisi, niin olisin tyytyväinen - mutta sitten tulee taas uusi tuo:)

Saila, oolrait - olen päässyt kyllä selvästi itseäni parempaan seuraan:)

quu kirjoitti...

Onnea hienosta sijoituksesta listalla. :)

Miun täytyy kuitenkin sanoa, että oi ei - olen niin lopen kyllästynyt näihin listauksiin ja paremmuusjärjestyksiin. Iloitsen muiden onnistumisista listoilla, mutta itse en halua mihinkään listalle päästä. :)

Hajulaukkaa täälläkin kaipaillaan..

Inkivääri kirjoitti...

Quu juu, nää on niin näitä:) Mutta hajulaukkaa kannattaa laittaa, on se niin nätti, erikoisen värinen.

TuijaR. kirjoitti...

Hei. Mukllakin tuli sähköpostiin ilmoitus että Blogisi on lisätty listaan.... kukahan sen listan kerää ja millä perusteella.. ilmeisesti kävijämäärissä? Tuttuja blogeja kyllä kehta lukuunottamatta. Mie en näitä kyllä osaisi mitenkään paremmuusjärjestykseen laittaa kun kaikki on erilaisia ihania. :))))

TuijaR. kirjoitti...

.. ja kauheesti kirjoitusvirheitä kun just heräsin. :D

Inkivääri kirjoitti...

TuijaR, sivusto on kaupallinen ja siellä on kriteereitä mm. päivitystiheys ja vuorovaikutteisuus eli asioita, jotka eivät välttämättä kerro hyvyydestä mitään. Mutta olipahan nyt tämmöinenkin. En aio näitä enempiä alkaa harrastaa, tuli joltai ruotsalaiselta sivustoltakin pyyntö, kun käyn paljon siellä puolella blogeissa myös. Eli kaikinpuolinen aktivisuuskin noita tuo. Ja tuossa on kyse vain yhdestä kuukaudesta, toisena järjestys on jo toinen tai ihan uudet blogit:)

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Onnea ykkössijasta toptensissa, Inkivääri! Ota vain ujostelematta vastaan! Arvelisin, että se on kuitenkin objektiivisemmin ansaittu sijoitus kuin esimerkiksi taannoinen Huiskulan kilpailu. Olen sanonutkin, että sinä ja blogisi olette sellainen porukoiden kokoaja ja olet lisäksi hyvin aktiivinen muiden blogeissa kävijä. Siksi ei ole ihme, että olet tuossa ekana. Omaa sijoitustani listalle sitten ihmettelenkin, kun olen niin laiskaksi tullut varsinkin kommentoimaan, eikä kirjoitustahtikaan ole enää sama kuin ennen.

Tuo tuoksulaukka näyttää suloiselta eikä laukalta ollenkaan. Tuota pitää kyllä saada! :)

Morsinko kirjoitti...

Onnea hienosta sijoituksesta!:)Aktiivisuus ja hienot kuvat ovat varmaan yksi tekijä tuossa sijoituksessa. Minä en noista listauksista niin tiedä, mutta kiva tätä blogia on ainakin katsella.

Tuoksulaukka näyttää oikein hienolta ja kuulostaa mukavalta:)

Inkivääri kirjoitti...

Kuusirannan emäntä, oukki doukki, otan vastaan ja kiitos myös sinulle sanoistasi:) Aktiivisuuteni on kyllä kovasti vähentynyt selän paranemisen myötä täällä netissä, mutta nyt on taas kukka-aikaan tullut postailtua enemmän. Hajulaukka -nimellä tuosta sitten muuten löytyy enempi tietoa;)

Morsinko, kiitos:)

Nettimartta kirjoitti...

Syystäkin olet listalla. Onnea!

Liisa kirjoitti...

Nettimartan kanssa samaa mieltä. :)

Onko pulskaneilikka sinulle tuttu kasvi?

Inkivääri kirjoitti...

Nettimartta, kiitos:)

Liisa, kiitos:) Pulskaneilikka on tuttu nimi, mutta ei muuten.

Inkivääri kirjoitti...

Liisa, voi hyvänen aika! Juuri tänään laitoin tunnistukseen kuvan kukasta, jota olin luullut ahdekaunokiksi ja kuinka ollakaan - kuukkeloin tuolla pulskaneilikka nimellä ja se tuntemattomani on juuri pulskaneilikka!

Amazing Counters