sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Jussin juhlat on juhlittu:)

Tiina Rajamäen ottama kuva, videolta napattu, joten laatu ei ole parasta aaluokkaa.  Kyllä siitä kuitenkin hyvin näkyy kaksi hienoa kokkoa kuin toistensa kuvajaiset, kun toisen rannan kokko syttyi samaan aikaan:)  Minullehan kävi oikein mokien moka, lähdin vastarannalle juhannusjuhlille ihan ilman kameraa!

Sää suosi aattona ja tänäänkin oli ilma-arvaustieteen laitoksen ennusteen vastaisesti oikein mukava ja lämmin poutapäivä.  Taisi se lounainen lämpöaalto onneksi koukata meille vähän etuajassa:)

Kiitos juhlien järjestäjälle ja kaikille mukana olleille, tosi mukavaa siellä oli meillä kaikilla!

Toinenkin pioni avautui juhlan kunniaksi - vanha lahjaksi saatu punainen, ilman tarkempaa nimeä.  Monta vuotta se on jo ollut tuossa, mutta kukkii ensi kerran, varmaan sekä viime kesä että talvi olivat edullisia pioneille, kun melkein kaikissa on nuppuja.

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Upeat kokot tosiaan kuin kuvajaiset. Hieno juhannustunelma! Kirkas kesäyön taivas heijastuu tyynestä pinnasta, ai että! Kuin jostain Suomi-matkailumainoksesta.

Lepis kirjoitti...

Upea kesän aloitus! Nythän se alkaa, hellettä ja kaikkea kivaa tiedoosa. Lupiinisi ovat superupeita!

intopii kirjoitti...

Kiitos koko(i)sta! En nähnyt niitä elävänä ainoatakaan. Kaunis kuva <3

Ja tuo pioni. Voi, miten upea.

Maija kirjoitti...

Juhannustunnelma näyttää mukavalta. Ainokaisen kokkoni olen kokenut Sveitsissä kauan sitten ja kovan sytytysoperaation jälkeen sekin sammui melkein heti ukkoskuurossa.
Pionit on kyllä upeita kukkia!

Merja K kirjoitti...

Hienot kokot, Suomen suvi on kyllä niin kaunis :)

Kivaa viikon alkua!

Sirokko kirjoitti...

Komiat on kokot ja taatusti tunnelmakin, nostalgiseksi tekee. Puhumattakaan pioneista, lapsuudenkodissani ne kukkivat suurina puskina ja hartaasti koko kesän, ainakin minusta tuntui siltä.

Amazing Counters