keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Muutto

Kurjilla alkaa olla suunta selvillä - tästä yli mennään aika tarkasti etelää kohti, kovaa ja korkealla.   Toitotus kertoo kulkijoista, jotka joskus lentävät niin korkealla, että silmä ei niitä löydä millään.  Tämä iso parvi otti meidän yllä korkeutta.  Samoilla säädöillä otetut kuvat, joista ensimmäisessä vielä erottaa mistä linnuista on kyse, viimeisessä lentokorkeus ja ilmeisesti sopiva tuulensuunta löytyi - auraan ja nokka kohti etelää.5 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Kurkien lähdössä on jotakin perin haikeaa...
Olipa kiva käydä ihailemassa kuviasi. Mennytkin tovi, kun viimeksi olen täällä piipahtanut. Jäin myös pitkäksi aikaa bannerisi lumoihin:)
Syksyn iloa ja suloisuutta!

elämäni matkat... kirjoitti...

Voi kuinka upea!!!!

Sirokko kirjoitti...

Kurkiauroissa on aina jotain sykähdyttävää, lähdön haikeus ja paluun riemu. Pitääkin ruveta tarkkailemaan koska ehtivät meille asti.

Villiviini kirjoitti...

Kurjista tietää aina syksyn tulleen. Mies oli kuullut ääniä, mutta kumpikaan ei ole nähnyt yhtään kurkiauraa tänä vuonna. Hienoja kuviasi olikin nyt kiva tulla katsomaan.

Inkivääri kirjoitti...

Juuri samanmoisia tunnelmia kurkien muutto tuo - keväällä se on kesän merkki ja iloinen juttu, syksyllä siihen sisältyy katoavan kesän haikeutta:)

Amazing Counters