tiistai 30. elokuuta 2011

Teemaviikonloppu takana


Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, onneksi sain olla mukana:)  Niin tai siis olin mukana järjestäjän ominaisuudessa - oli niin mukava taas tavata ystäviä hauskoissa merkeissä ja ensi kesänä jatkuu tämä perinne, johon olen hypännyt mukaan parikymmentä vuotta sitten.  Toista kertaa tämän talon aikaan (12 v.) saimme olla ulkosalla, yleensä on ollut liian kylmää tai märkää siihen.

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tämä päivä

Tämä päivä avautui aurinkoisena - vähän myöhässä, sillä yllätin itseni nukkumalla tosi pitkään ja siis pommiin aamulenkiltä8] Meitähän on kahden-kolmen naisen porukka, jotka sauvakävelemme säännöllisesti aamuisin - siis jos emme nuku pommiin;) Toivottavasti eivät kauan minua odotelleet...

Jokainen kesäinen päivä tässä vaiheessa vuotta on niin iloinen yllättäjä, jotenkin mieli jo valmistautuu siihenjonkanimeäenvielämainitse. Maa on ihanan muokattavan kosteaa, juuri otollinen uusille istutuksille, joita olenkin viime päivät pikkuhiljaa väsäillyt. Tavoitteena olisi, että kevääksi olisi uutta istutusaluetta valmiina, mutta tähän saakka ovat kyllä täyttyneet ruukuissa kasvaneista ja siirretyistä... Mitään kiirettä ei onneksi ole, ainahan voi jatkaa seuraavana kesänä:)

Pihassa käy vieraita, ei mitään harvinaisia, mutta kaikki ovat ihan yhtä tervetulleita - ensin vakituinen asukas, joka asuu tämän saman katon alla kuin minäkin...



Marjapuskia on tullut laitettua sen verran monta, että rastaitten kanssa ei tule kiistaa.  Tässä pistelevät toivottavasti poskeensa etanoita...

Eilen lintualtaalle ilmestyi punarinta, tuo pieni kaunis loppukesän vieras, joka uskaltautuu ihan lähellekin puutarhuria nyppimään jotain maasta ja pensaista.  Ja huomasin, ettei vielä ollutkaan aika jättää lintuallasta oman onnensa nojaan vaan kävin pesemässä ja täyttämässä sen:)

Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle, toivottavasti säät ovat juuri sellaiset kuin toivot:)

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Sumuisten aamujen haamut...


Viikko on jo puolessa välissä ja kesää riittää aina vaan.  Sadekin tuli niin kuin pitääkin - yöllä - ja aamusta asti on taas ollut oikein hyvä pihapuuhalämpötila.  Mukavaa kesän jatkoa sinullekin toivottelen:)

lauantai 13. elokuuta 2011

Ville de Lyon




Oikein ihanata ja aurinkoista viikonloppua kaikille visiteeraajille - minä katoan taas ulos, ihanaa kun kesä palasi:)

tiistai 9. elokuuta 2011

Virtuaalilentelyä oikeesti

Kaikenlaisia leluja on netti pullollaan, en pelaa mitään pelejä, mutta tulee seurattua milloin mitäkin - sadetutkan lisäksi lentotutkaa... Niin kuin nyt tämäkin lentoreitti - kuva on kaapattu näytöltä...


Huonosti näkyy teksti, mutta Tokiosta Lontooseen johtaa tuon koneen kaari - vaikea avaruudellisesti hahmotta miksi moinen reitti, vaikka kuinkakin tiedän, että palloahan tuo kone ylittää, ei pannaria:)

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Elokuu

Niin se kuukausikin pääsi vaihtumaan ihan vahingossa, ässällä alkavaa kirosanaa en vielä suostu sanomaan, mutta loppukesää eletään kovaa vauhtia. Onneksi säät ovat olleet ihanan kesäiset ja tämä bloggaaja siis edelleen ihan pihalla - marjojen poiminta ja syönti pääharrastuksena tällä kertaa. Puskille kulkiessa voi aina ihastella maisemia:)

Oikein ihanaa elokuun toista viikkoa toivottelen jokaiselle sinulle:)

Amazing Counters