tiistai 8. toukokuuta 2012

Budapest 4

Kaikenlaista pientä sievää osui silmään sieltä ja täältä.  Minä voisin haahuilla kaupungilla vaikka kuinka ja vain katsella ympärilleni ja ihmetellä, kirittäjät vaan vähän haittaavat harrastusta;)

 Vanhat ja uudet rakennukset sulassa sovussa - ja parvekepuutarhurinkin löytyy:)Vanhoja ja vähän uudempia kaupungin komistuksia.  Tuossa paimenpatsaan takana on aivan ilmeisen onnistunut mainoksen paikka, mainostajan mielestä8]   Seinämaalaus on lasten leikkipuistossa kivimuurien keskellä - minusta tosi kiva.

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kiva tämä matkakuvapäiväkirja! Aivan ihana seinämaalaus, tuollainen olisi kiva pihalla jossakin kohtaa, vähän pienemmässä muodossa. Pitää varmaan alkaa rakentaa seuraavaksi betonimuuria ;-)

pirkko kirjoitti...

Hieno tuo maisemaseinä. Muuten katselimme husbendin kanssa yhdessä kuvat ja hän ei kaupunkia tunnistanut ;)

Inkivääri kirjoitti...

Saila, minullekin kelpaisi. Itseasiassa tilasinkin tyttäreltä, mutta hän ei innostunut maalaamaan maisemaamme tallin seinään:)

Pirkko, hih, niin paikat ovat uusia uusin silmin:D Maamerkeistä otin kuvia, mutta taisin sen tuolla ekassa jo sanoakin, että niistä on jo niin paljon parempia kuvia netissä, että keskityn näihin vähemmän näytettyihin. Toivottavasti husbändiä ei loukkaa tuollainen, kun on otettu muustakin kuin viimeistellystä, itse tykkään siitä, ettei kaikki ole vain sitä siloisinta puolta?

sirokko kirjoitti...

Aika suurikokoista taidetta harrastetaan siellä. Tuo betoniseinä on kyllä upea, kuinkahan moni on juossut sitä päin..olisinkohan ensimmäinen.
Kivoja kuvia, tuo ed. postauksen museaalinen metro varsinkin :)

Inkivääri kirjoitti...

Sirokko, maalaus oli kyllä toista kuin harmaa muuri:)

Amazing Counters