perjantai 30. marraskuuta 2012

Vähän lisää koissuja - puppies

Kiitos kaikille myötätunnostanne, hyvät ajatukset tuntuvat kantavan!  Meidän Isännyys oli kuin muuri ennen sitä viimeistä tietoa, mutta sitten hänkin alkoi murtuilla.  Jostain sain itse kerättyä voimavaroja siinä vaiheessa ja ilmoitin, että elä vain luulekaan pääseväsi minusta näin helpolla, en aio tähän kuolla:]   Olen edelleen luottavainen ja patologin vastauksen mukaan on kyse tavanomaisesta ja yleisestä laadusta, joten siihen lienee eniten tutkittuja ja hyväksihavaittuja lääkkeitäkin.

Pennut kasvavat nopeasti ja liike ja ääni lisääntyy - kohta eivät vauvalan laidat enää pidättele pikkuisia.  Edellisen pentueen jälkeen on kodinhoitohuoneen sisustus muuttunut eli lisääntynyt ja nyt on sormi suussa minne lapset seuraavaksi!  Toivottavasti keksin ennen kuin valitsevat itse paikkansa:)

Oikein mukavaa viikonloppua sinulle:)


17 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

En kyllä ala...IHANIA koirulaisia♥

Ymmärrän hyvin miehesi murtumisen ja huolen. Onneksi tauti on yleistä laatua, kuten sanoit, siihen on varmasti hyvät hoidot!

Sadun blogi - Satu's blog kirjoitti...

Positiivinen mieli ja asenne varmasti ovat hyvästä. Nykyisin nuo hoidot ovat onneksi jo pitkälle kehittyineitä. Tsemppiä!

Nuo koiranpennut ovat aivan ihania. Meidän hauveli siirtyi koirien taivaaseen maanantaina. Kova ikävä.

Villiviini kirjoitti...

Toivottavasti kaikki menee hyvin ja tosiaan, hoidot ovat kehittyneet valtavasti. Voimia teille kaikille. Mutta ovat nuo pikkuiset söpöjä!

mummeli kirjoitti...

Tsemppi' sinulle, ajatuksin kannamme sinua.
Ihania koiranpentuja!

tia kirjoitti...

On hyvä kun olet tsemppausmielellä ja nyt on niin paljon tietoa ja uusia juttuja.
Aivan ihanan söpöjä koiruleita.

Saila kirjoitti...

Kylläpä he ovat söpöjä! Ilmeitä alkaa olla.
Ihan totta, hyvä että kyse on yleisestä laadusta eikä mistään erikoisesta, tepsivät hoidot on tiedossa ja moneen kertaan testattu.
Voimia taistoon teille kaikille!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Lämpimiä ajatuksia ja voimia paranemiseen. Kuten jo aiemmin sanoin syöpähoidot ovat Suomessa jo hyippuluokkaa.

Millan kirjoitti...

Huoli on varmasti kaikilla läheisillä aikamoinen. Älä ihmeessä esitä reippaampaa kuin olet. Nyt kannattaa ottaa kaikki hoiva ja tuki vastaan :)

Nuo pentuset ovat kyllä syötävän suloisia. Melkoinen vilske teillä pian siellä alkaa kun pienet riiviöt alkavat järjestää sotkua ja riehaa.

Yaelian kirjoitti...

Täälläkin ollaan ajatuksissa mukana tsemppailemassa.Ymmärrän hyvin miehesi huolen;olen itsekin seurannut läheltä läheisen syöpätaistelua.
Ihanat pennut,nehän ovat jo vähän kasvaneet:)

Katja Lammi kirjoitti...

Minä niin elän mukana tässä sinun kanssasi!

Tui tui; ottaisin niin mielelläni koko pesueen omaan kainalooni :)

Saraheinä kirjoitti...

Pennuthan ovat kasvaneet kovasti, niillä alkaa jo olla persoonallisia piirteitä. Ainahan se on niin, että on paljon helpompaa kestää, jos itselle tapahtuu jotain ikävää. Toisen puolestä pelkääminen ja sureminen on vaikeampaa. Voimia!

Anja kirjoitti...

Ovatpa pikkukoirat jo kasvaneet, pian käy melkoinen vilske :) Luottavaisin mielin eteenpäin!

Piri kirjoitti...

Levollista adventin aikaa sinulle Inkivääri! Ajattelen sinua.

aimarii kirjoitti...

Ihastelin pikkuisia pentujaja lukiessani eteenpäin pydähdyin, enhän tiennyt sairastumisestasi.
Tottakai läheisesi tuntevat huolta sinusta, mutta parasta, miten sinä voit itseäsi hoitaa, juuri se, että olet taistelumielellä ja avoimen optimistinen. Positiivisuus on todistettavasti hyvä lääke pahoihinkin sairauksiin. Lepo on myös tärkeää, joten oikein hyvää ensimmäistä adventtia sinulle. Voimahali sinulle.

Päivi Pousi kirjoitti...

Nyt kun tiedät tilanteen, keskity vain ja ainoastaan paranemiseen.Jos blogisi alkaa itsestäsi muistuttaa sairaskertomusta, viis siitä. Myös tätä kautta voi keventää mieltä. Paljon voimia ja positiivisia ajatuksia sinulle nyt ensimmäisenä adventtina. Ja sen jälkeenkin:D

Elegia kirjoitti...

Hauvakuume alkaa vaivata näitä kuvia katsellessa :-)

Lähetän sinulle voimia ja jaksamista taistoon!

Päivi Pousi kirjoitti...

Pakko käydä ihailemassa näitä pikkukoirulaisia, alkaa tehdä mieli omaa pentua...

Amazing Counters