maanantai 12. marraskuuta 2012

Arpajaisvoitto

Riitta-Sinikka Romylyyli blogissaan järjestää tuon tuosta ihanoita arpajaisia - nytkin 11.11. päivämäärällä jo uudet.  Onnetar suosi minua aikaisemmin ja sain ihanan pikkujoululahjan juuri sopivasti ilahduttamaan huonojen uutisten viikkoa.  Jouluun valmistautuminen voi tänä vuonna olla olosuhteiden pakosta vähän vaillinaista - tai ei sitä tiedä, jos perhe hyvinkin innostuu, jos minä en jaksa:) Paketissa oli myös niin kaunis kortti, mutta se olikin luiskahtanut avatessa lattialle, keskimmäisestä kuvasta huomasin jotain valkoista pilkistävän. Ja nuo kivat rautaiset adventtinumerot, jotka ovat olleet hankintalistalla ja savariinivuoka ja ruutuliina ja suloinen pilkullinen sydänkoriste.
8 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Onnea arpajaisvoitosta. Ihanat tosiaan nuo adventti-numerot, itsekin tuossa eilen "jouluarkistoja" kaivellessa mietin, että minkähänlaiset adventtikynttilät sitä laittaisi tänä vuonna.
Mukavaa viikon alkua sinulle. Pirtsakat nuo unikot tossa yläbannerissa, energiaa antavat.

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Ihana palkinto, Onnea!

Leena Lumi kirjoitti...

Onnea! Kaikki tällainen on niin mukavaa joulun alla.

Raakki kirjoitti...

No siinähän sitä joulun tuntua tuli jo valmiina paketissa! :)

Irmastiina kirjoitti...

Onnea ihanasta arpajaisvoitosta!

Katja kirjoitti...

Kivat palkinnot,onnea :)

Anskukka kirjoitti...

Olen vähän ihmetellytkin, kun et ole blogiisi mitään pitkään aikaan kirjoittanut. Olihan täällä,kun tulin katsomaan, linkkilista ei vaan kohdallasi ole toiminut. :(

Onnittelut voitosta, tuli juuri oikeaan paikkaan tuomaan hyvää mieltä huonompien uutisten sekaan. Pidän peukkuja ja vaikka korvia ja varpaitakin varmuuden vuoksi pystyssä, operaation sutjakan sujumisen puolesta!

Ja nuo pennut....<3 <3 <3 <3

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ Kiitos ♥ Oikein hyvää viikonloppua Sinulle ♥

Amazing Counters