torstai 17. kesäkuuta 2010

Hauvavauvat ja pieniä onkelmia

Onkelmia aiheuttaa joku spämmipostaaja - joudun poistamaan 30 kommenttia mainospostia, että muuten en ole alkanut valikoimaan kommentteja...  Onneksi hauvelit on kumminkin ihanoita:)

Lisäys:poistin sitten eilen koko kommentointimahdollisuuden, kun spämmiä tuli kamalaa vauhtia - kokeilen nyt, josko saisi palauttaa vapaat asetukset.  Jos spämmipostit jatkuu on pakko laittaa kirjaintarkistus ilmeisesti vai osaisiko joku neuvoa muuta konstia?  Sen ainakin opin, ettei samaa otsikkoa kannata laittaa, sillä samoihin tulla pätkähti kaikkiin kerralla - haastevastauksissani on ollut sama otsikko nimittäin...

8 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Eih, pakko laittaa sanatarkistus, niitä tulee koko ajan lisää kauheeta vauhtia...

Inkivääri kirjoitti...

Ei auttanut sanatarkistuskaan, tuleekohan se viiveellä? - poistin vähäksi aikaa koko kommentointimahdollisuuden ja palautan sen jonkin ajan päästä.

Rita kirjoitti...

Minulle alkoi tulla mainoksia kommenttilaatikkoon jokin aika takaperin. Oli pakko laittaa sanantarkistus päälle. Se auttoi. Kokeilin vähän aikaa sitten poistaa sananvahvistuksen jotta kommentointi olisi blogikavereile helpompaa, mutta tuli taas spämmiä, joten nyt on taas sananvahvistus päällä.

Minulla on ollut jo kauan moderointi päällä joten saatoin aina jättää spämmit julkaisematta, mutta se oli harmittavaa, ja tietenkin jouduin poistelemaan ne yksitellen.

Inkivääri kirjoitti...

Kokeilua

Inkivääri kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Pia kirjoitti...

IIIIK!!! Miten ihania hauvavauvoja!!!! Spämmejä? En ymmärrä koko asiasta mitään, mutta kivalta ei kuulosta!!!

Hauskaa ja touhukasta viikonloppua!
-Pia-

lepis kirjoitti...

Kiitos! Yritän olla spämmäämättä ;)

Kuume nousee! Koirakuume :)

Lasofia kirjoitti...

Ihania koiria:)

Amazing Counters