maanantai 29. marraskuuta 2010

Numerokuvahaaste

No hohhoijaa, aika kuluu semmoista vauhtia, että edellisen viikonkin nummerokuva on postaamatta - vaaksan mittaa haettiin ja minun vaaksani on tässä...


Tällä viikolla pitäisi kertoa talon koko, 'asunnon neliömäärä' - joskus ennemmin jo paljastettiin huoneitten lukumäärä.  Toscanasta saisi samankokoisen talon vuokrata, mutta huoneita siellä on kyllä vähemmän samoissa neliöissä... Niih, ja tämä on siivottava neliömäärä, virallisia asuinneliöitä on vähempi, kun huoneet jatkuu tuonne katonviisteitten alle ja reunalla on virallisesti liian matalaa.  Toisaalta kyllä viherhuoneen kymmenen neliötä taitaa olla tuon yli ja siivottava on sitäkin:)  Saattaapi olla, että tarvitsette suurennuslasia, jotta tosiaan näette nummerot, mutta on ne siellä mainoksessa;)


Pääset kurkkaamaan muiden taloja, kun klikkaat

6 kommenttia:

Kutuharju kirjoitti...

Kutis vähän paineli kontrollia ja plussaa ja paljastuihan ne numerot! Ihana määrä tilaa, ja talossa pitää ollakin, eihän se muuten ole talo vaan koirankoppi ;) Jokaiselle varmaan löytyy oma soppi kun on oman tilan tarve akuuttina.
Sinun vaaksasi taitaa olla vähän hyrrääkin pidempi :)

pappilan mummo kirjoitti...

147 taisi näyttää tuo mainos. samalla tavalla meillä on matalaa tilaakin yläkerrassa: matalaan mahtuvat vuoteet hyvin ja komeroita.

TeeTee kirjoitti...

Minä taas olin näkevinäni 200m2, mutta oli miten oli, niin reippaasti on siivouspinta-alaa! Huh! En kyllä selviytyisi tuosta urakasta, kun en tykkää yhtään siivota. :)

Inkivääri kirjoitti...

Iso perhe tarvitsee ison talon - 200 neliötä siellä pitäisis näkyä:) Ja niille omille sopukoille alkaa olla tarvetta, kun lapset kasvaa - vaikka eipä aikaakaan, kun tarve taas vähenee, jospa sitten vähenee siivottavakin;)

Tappari kirjoitti...

Pakko sanoa, että on kyllä ihan unelmatalon näköinen ja jos vielä autotalli löytyy pihapiiristä :D

Pakko mainostaa uutta haastettamme, että se lähtisi hyvin alkuun: http://alkukirjaimet.blogspot.com/

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana tupa!!! :)

Amazing Counters