lauantai 13. marraskuuta 2010

Numerokuvahaaste43

Haasteena on kertoa äidin toisen nimen kirjainten lukumäärä - meidän äiden toinen nimi on Kyllikki.  Caprilla, niin kuin muuallakin Välimeren maissa, näkee usein kauniita kirjain- ja numerokaakeleita...Samoin sieltä löytää milloin mistäkin pieniä kaappeja madonnankuvin tai patsain.


Käy katsomassa muiden numerot klikkaamalla

6 kommenttia:

Kutuharju kirjoitti...

Ihastuttava matka-alttari jolle pysähtyä mietiskelemään.
Siihen voisin itsekin pysähtyä, vaikka laittamaan kukan äiteen muistoksi, sillä hänellä myös oli sama kirjainmäärä 2. nimessä!
Mutta voi sentään, nyt en voi enempää kulkea (kuvallisesti) jalanjäljissäsi, vaikka noita talonumeroita (kauniilla kaakeleilla) olisi miullakii pilvin pimein: täytyy pidättäytyä ainaskin numerokaakeleista.

TeeTee kirjoitti...

Kaunis kuva. Kaseja näyttää löytyvän paljon ja Kyllikkikin taisi olla jo toinen tämän kertaisen haasteen vastaus.

pappilan mummo kirjoitti...

Olisipa meilläkin näkyvissä paikkoja rukousta varten. Tuntuu, että me suomalaiset olemme ylen arkoja julkisesti rukoilemisesta.

Sirokko kirjoitti...

Kivoja seinien koristeita nuo ovat ja varmasti niille on käyttöäkin.

Oletkos sinä nyt vallan kokonaan muuttanut pois vuodatuksesta?

Mx? kirjoitti...

Kaunis numerolaatta! Mielenkiintoinen kuva.

Inkivääri kirjoitti...

Matka-alttari, nytpä sain nimenkin sille, kiitos Kutuharju:) Muualla näitä näkee tosiaan vaikkei meillä - rukoilijoita en ole nähnyt, mutta monesti niissä palaa kynttilä ja on tuoreita kukkia, joten joku on käynyt...

Sirokko, olen nyt toistaiseksi ainakin etupäässä täällä bloggerissa, katsotaan jos niihin Vuodatuksen mainoksiin tottuu tai ne vielä muuttuisivat vähemmän hallitseviksi.

Amazing Counters