perjantai 27. tammikuuta 2012

Dream big

 Mörökölli laittoi jo aikaa hauskan haasteen, jonka jo ihan meinasin hukata unhon yöhön, mutta löysinpäs ihan vahingossa uudelleen:)

Kerro ilman materiasyyllisyyttä, mitkä 5 tavaraa/asiaa ostaisit,jos sinulla olisi kaikki maailman rahat.
Tämän jälkeen haasta 5 muuta mukaan!Minähän olen kova potemaan materiasyyllisyyttä ja ekologinen omatunto kolkuttelee aivan liian herkästi ja jatkuvasti.  Kuvissa olevat kivet on sydänkiviä, joita on pakko ottaa mukaan kun näkee ja kukka kesällä pelargonista talletettu, ihan ilmaista ihanuutta siis eikä erikseen valmistettua:)  Oikeastaan en tunne potevani minkään puutetta, joten todella tässä täytyy laittaa siivet haaveille.

1. Ostaisin vanhan talon jostain Välimeren maasta.  Kyllä, haaveeni olisi päästä talvesta ja matkustaa kylmimmiksi kuukausiksi kasvattamaan omaa appelsiinipuuta johonkin lämpimään ja aurinkoiseen paikkaan.

2. Vaihtaisin olkkarin sohvakaluston vaikkei entinen olekaan loppuunkäytetty.

3.  Rakentaisin kotiin pienen tuulivoimalan ja laittaisin aurinkopaneelit.

4.  Sähköautonkin ostaisin, semmoisen pienen ja vähäruokaisen.  En halua edes haaveilla paljonkuluttavasta autosta:)

5.  Laittaisin oman talon jokaiselle viidelle lapselleni.


Sinä ystäväni, joka haluat hullutella tai vaikka ihan vakavasti vastata kysymykseen ota haaste vastaan ja käy kertomassa minulle, niin tulen kurkistamaan mistä sinä haaveilet:)  Hauskaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua, myös sinulle!

sirokko kirjoitti...

Noin se menisi varmaan täälläkin, paitsi ykköskohdassa toisin päin, ja viimiseen riittäisi kaksi :)

elämäni matkat kirjoitti...

Hauska haaste! Tuo ajattelu ilman materiasyyllisyyttä on niin osuva, kun sitä on oppinut siihen ajatteluun että huvikseen ei ostoksia tehdä.
Mun lista olis muuten hyvin samanlainen, ehkä ostaisin niitä ulkomaan taloja useita, remontoisin kotia suureellisesti, sohvakalusto myös vaihtoon, autot itselle ja miehelle, asunnot kahdelle pojalle.

Inkivääri kirjoitti...

Irmastiina, kiitos:)

Sirokko, arkisia asioita - ne isoimmat ja tärkeimmät asiat, joita ostaisi jos voisi ovatkin niitä, joita ei rahalla saa...:)

Elämäni matkat, niin joo, niin voisin minäkin muuten hankkia niitä hausseja useammastakin paikasta, kun vauhtiin pääsisin:D

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Hienot haaveet, eikä minun enää tarvitsekaan miettiä omiani. Sanoisin vain, että samat kuin Inkiväärillä. He-he! No okei, talojen määräksi riittäisi kaksi!

Amazing Counters