sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Naaaaaaaammmm!
Mausteeksi ripaus merisuolaa, pippurisekoitusta ja chiliäkin pikkuisen, mäkimeiramin kukkia, joissa on makua kuten lehdissäkin, mutta ovat myös kivan näköisiä ja loraus balsamietikkaa.  Ihana tomaattikastikepohja moneksi päiväksi erilaisille herkuille valmistuu parissa tunnissa.  On koulukuntia, kuoritaanko tomaatit vai ei - kuulun ei kuoriviin:lähinnä laiskuuttani, mutta myös vahvassa uskossa siihen, että kuorimalla menetetään ravintoaineita.  Ennen lisäsin ripauksen muscovadosokeria, mutta Isännyys ei siedä enää sokerin häivääkään missään ja koska en itsekään syö päivittäin sokerisia tuotteita, riittää tähänkin sipulin tuoma makeus.   Niin ja jos tomaatit uhkaavat ylikypsyä nou hätä, tähän ruokaan ne ovat ihan parhaita:)

Tänään broilerinrintapalat pääsivät leivinuuniin tuossa kastikkeessa,  maku täydennettynä kanelilla kreikkalaiseen tyyliin.  Oli ihan pakko tehdä tämä postaus, kun oli niin nätti ruoka;)

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja vaali-iltaa itse kullekin sinulle - kävithän jo äänestämässä?  Jos et vielä ennätät:)

4 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Nam, mitä herkkua :)

En ole käynyt vielä, mutta menossa olen. Tosin päätös, ketä äänestän, menee koppipäätökseksi. En osaa valita kahdesta ehdokkaasta.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

laura kirjoitti...

Kylläpä tuli vesi kielelle! Namnam! Kokeile makeutukseen hunajaa, se on terveellistä ja korvaa sokerin, jota cvarmasti tuo tomaatti tavallaan vähän kaipaa.:)

lepis kirjoitti...

Jooo, ilman sipulia kiitos.

KAHVIKISU¤ kirjoitti...

nam!herkullisen kuuloista! mukavaa sunnuntai iltaa ;O)

Amazing Counters