torstai 21. helmikuuta 2013

Syöpäpäiväkirja osa 5 - matka, jota en tilannut

Hohhoh, takana on aika kamalat kaksi viikkoa.  Muutaman päivän huonot olot hoidoista, päälle tuli se flunssa, jota olen kartellut.  Ja mielessä, että no niin, nyt menee veriarvot pieleen ja sitten ei voi hoitaa.  Eikä siinä vielä kaikki - iski mitä ilmeisimmin norovirus ja kaksi päivää meni päivystäessä mahdollisimman lähellä vessan ovea.  Kaikki tuli ulos ja semmoisella vauhdilla, että huhheijaa.  Ja tietenkin päässä takoi, että no niin, nyt se tauti on uusinut suolessa! 

Ja muutenkin - kun hoidot jatkuivat rataansa olin luottavainen, että ne auttavat.  Nyt kun tehtiin tuo tutkimus pukkasikin pelko pintaan sieltä jostain takaraivosta - mitäs jos ei hoito olekaan auttanut, jos ei ole tapahtunut mitään, jos se onkin vaan levinnyt ja uusinut...

Mutta eipäs ollutkaan!  Kiitos tuestanne ystävänpäivänä, se auttoi, sillä kuvasta tuli oikein hyvä!  Mitään ei ole levinnyt mihinkään ja yksi kasvain on kadonnut kokonaan - eli hoito on purrut!  Nyt on pakka auki ja kortit maksakirurgien käsissä - sinne lähti tänään lähete.  Loppuhoidoksi voi riittää leikkaus tai sen jälkeen vielä sytoja, mutta sitä ei vielä tiedä.   Siis niin hyviä uutisia - olen niin onnellinen! 

Odottavan aika on pitkä ja vatsassa perhosia - nyt vaan odotellaan maksakirurgien vastausta ja aikataulutusta:vastaavat kuulemma yleensä varsin nopeastikin vielä:)


27 kommenttia:

tarutikki kirjoitti...

Minä pidin blogitaukoa koko tammikuun ja laiskanlaisesti olen blogeissa vieraillut nyt helmikuussakin.
Nyt vasta tulin täällä käymään pitkästä aikaa ja sinulle onkin tapahtunut tällä aikaa todella isoja asioita. Mutta hyvä, että kaikki näyttää tällä hetkellä hyvältä. Positiivinen mieli kantaa pitkälle.
Lähetän täältä sinulle lämpimiä ajatuksia ja voimia tässä taistelussasi.

Harakka kirjoitti...

Voi, miten hienoa, hienoa, olet paranemassa!
Kyllä varmaan helpotti, kun sait kuvien tulokset tietää.
Nyt ihan varmasti loppukin menee hyvin, uskon niin, ihan taatusti menee!
Stemppiä sulle!

Yaelian kirjoitti...

Ihanaa kuulla että hoidot ovat purreet:) Toivottavasti maksakirurginkin puolelta tulee hyviä uutisia.

Sarppu kirjoitti...

Kovat viikot takana, en oikein osaa sanoakaan mitään, hyvä että ollaan parempaan menossa, kaikkea hyvää sinulle :) niin ja sitä kevätaurinkoa.

Irmastiina kirjoitti...

Voi ihana kuulla!
Mies oli maanantaina kontrollissa
(2v.) ja kaikki oli myöskin hyvin...voi, että kun tuollaisista uutisista aina putoaa paino sydämeltä.

Kruunuvuokko kirjoitti...

Onpa hienoa, että hoidot ovat purreet ja toivottavasti pääset pikaisesti maksaleikkaukseen. Paljon lämpimiä ja voimaannuttavia ajatuksia sinulle.

Anja kirjoitti...

Olipas mukavia uutisia, hienoa että hoidot ovat tepsineet kuten pitääkin! Nämä "kulkutaudit" olisivat saaneet jättää tulematta, paljon niitä nyt on liikkeellä. Ihana perhonen kuvassa.

Eeviregina kirjoitti...

Voimia ja kaikkea hyvää sinulle!

Saila kirjoitti...

On tämä aikamoista luettavaa, luen näitä välillä takautuvasti, jos joskus jää joku juttusi väliin. Voi miten hienoa, että paranemista on tapahtunut ja lisää vaan tapahtuu koko ajan! Voi kun tällä kertaa maksakirurgit olisivat tavallistakin nopeampia!
Flunssat ja norot tuohon päälle, niin johan olet käynyt läpi varsinaiset mankelit. Ja selvinnyt! Tsemppiä tuleviin koitoksiin, voi olla, että pahimmat onkin jo takana!

My life kirjoitti...

Ihanaa, että sait hyviä uutisia! Kyllä se tästä lutviutuu! Nyt supertsemppiä odotukseen!

arleena kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta.
Pikku murheet saivat taas entistä pienemmät mittasuhteet minun kohdallani.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
Hyvää jatkoa.

SusuPetal kirjoitti...

Ihania uutisia! Päivä kerrallaan, paljon, paljon voimia.

Hannah kirjoitti...

Kurjuutta,kun olet joutunut potemaan näitä kiertäviä kurjakkeitakin. Vaan ihanaa kuulla, että hoidot purreet ja uutiset hyviä. Iloitsen rinnallasi!

Lämpöisiä ajatuksia luoksesi, valoa ja voimia♥

Zelda kirjoitti...

Olipa hyviä uutisia kurjien päivien päätteeksi. Nyt vain semmoisia sitten lisää:) ja kaikille muillekin pöpöille porttikielto!

Villiviini kirjoitti...

Olipa iloisia uutisia ikävien asioiden jälkeen. Että mistä sen noronkin piti vielä iskeä---. Nyt vain voimia sinulle, uskoa auringonpaisteeseen ja tervehtymiseen. Voimia sinulle!

mummeli kirjoitti...

Mahtavaa että uutisesi noin iloisia. Nyt sitten odotat sitä maksan hoitoa, toivotaan pikaista pääsyä. Eteenpäin menoa pitkä askel. Voimia sinulle hoitoihin.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Hyvä, että pelkosi eivät toteutuneet, vaan parempaa kohti olet menossa. Jännitetään taas seuraavaa vaihetta.

Kiva, kun olit kommentoinut blogiini. Tuntuu tämä bloggaaminen niin hankalalta nyt "aluksi", kun kaikki on muuttunut niin paljon. En oikein löydä asioita... mutta ehkä tämä tästä, kun harjoittelen.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Hyvä, että pelkosi eivät toteutuneet, vaan parempaa kohti olet menossa. Jännitetään taas seuraavaa vaihetta.

Kiva, kun olit kommentoinut blogiini. Tuntuu tämä bloggaaminen niin hankalalta nyt "aluksi", kun kaikki on muuttunut niin paljon. En oikein löydä asioita... mutta ehkä tämä tästä, kun harjoittelen.

Kutri kirjoitti...

Siis niin loistavia uutisia niin kaameiden päivien jälkeen! Tossa sairaudessa olis kyllä ihmisen osalle enemmän kuin tarpeeksi ilman flunssia ja norojakin. Aattele, mistä kaikesta sitä voikaan selvitä! Ihan tajutonta! Oon niiiiin iloinen puolestasi, Tuijaseni!

Katja Lammi kirjoitti...

Todella hyviä uutisia :)

Vallaton mummeli kirjoitti...

Ihanaa kuulla hyviä uutisia! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla. Lippu korkealla! Toivotaan kirurgilta nopeaa reagointia ja onnistunutta operaatiota. Talvisin terveisin
R&T

Piri kirjoitti...

Iloitsen kanssasi!

pivi kirjoitti...

Hei, tulin pitkästä aikaa blogiasi katsomaan, ja kyynelet tulivat silmiin kun luin mitä sinulle on tapahtunut. Luin kaikki tekstisi, ja tarinointisi ja tuntemuksesi ovat niin tuttua, olen käynyt myös läpi säde- ja sytohoidot.
Mutta todella hienoa että hoito puree, upeeta ! Mulle samoin onkologi, että Suomessa on maailman parhaat syöpähoidot, että jos jossain pitää sairastua syöpään, niin onni olla silloin tässä maassa. Lähetän sinulle lämpimiä ajatuksia ja halauksen, hyviä vointeja.

♥ Hannele kirjoitti...

Täytyy olla vahva että jaksaa sairastaa.

pirjo kirjoitti...

Olipas sinulla tosiaan kovat ajat....

Hienoa kuulla että hoidot ovat tepsineet!!!!

Kevättä kohti ilolla blogiystäväiseni!

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kannustavista kommenteistanne♥

Amazing Counters