maanantai 30. syyskuuta 2013

Syksy tuli

Kyllä se nyt jo on ääneen sanottava:syksy on tullut.  Viime yön pakkanen palellutti viimeiset unikot ja metsän ruskahan on jatkunut jo pitkään, kohta taitavat lehdetkin pudota.  Joka toinen viikko elämäni jatkuu, kun joka toinen viikko ei jaksa juuri mitään hoitojen jälkeen.  Kukkasipuleitakin tuli tilattua ja hoitojen siirryttyä viikolla siirtyi myös sipuloitten istutus, nyt asetan toivoni ennusteisiin, joiden mukaan vielä loppuviikolla saataisiin lämpimämpää säätä ettei ainakaan kaikki muutama sataa sipulaa ihan hukkaan menisi.

Koiranpennut kasvavat ja ovat aivan ihanan leikkisiä.  Kamalan nopeasti aika on mennyt, johan ne on kohta luovutusiässä!  20 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Ihanat koiranpennut. Kaikkea hyvää syksyysi ja voimia hoitoihin.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihana, noita palleroita.♥
Voimia sinulle!

ritva kirjoitti...

Ihania koiran pentuja.Hyvää syksynjatkoa:)

Jael kirjoitti...

Supersuloiset pennut! Mukavaa syksyä sinulle!

tarutikki kirjoitti...

Voi ihanuus mitä karvapalleroita!
Voimia sinulle!

Harakka kirjoitti...

Voi taivas, kun on ihania pentuja, oikein tekis mieli ne syliin ottaa ja paijata!
Ne on sulle hyvää terapiaa hoitojesi aikana.
Voimia sulle hoitojaksossa.

Kirsikka kirjoitti...

Kaunis, hieman usvainen kuva tuo viimeinen; kyllä se syksy on jo tullut. Meikäläisellä krassit olivat kupsahtaneet, mutta hajuherneet jaksoivat vielä viikonloppuna kukkia.

Onkin pitänyt kirjoittaa muutama vinkki hoitoihin, joista pari ensimmäistä paksusuolensyövän sairastaneelta joogatutultani (tosin nämä sinulle ehkä tuttujakin).

Porkkanamehu kuulema auttaa, mikäli hoitojen aikana limakalvot kuivuvat.

Toinen juttu syövän taltuttamisessa (kuten hyvälaatuisten kasvaimien ja monien muiden terveysongelmien kohdalla) on sokerin ja muiden makeiden ruokien välttäminen. Sokeri kiihdyttää kasvainten kasvua, joten makean mahdollisimman totaalisesta välttämisestä voi olla hyötyä. Ja muutenkin puhdas, mahdollisimman kasvisruokavoittoinen ruokavalio lienee paras.

Kolmas asia, jonka varaan jotkut vannovat, on elävä ravinto, nykyään raw foodiksikin kutsuttu ruokavalio. Voi olla, että se joillakin auttaa, mutta en osaa itse sanoa, kun ei ole lähipiirissä käytännön kokemusta. Toisaalta joidenkin keholle raakaravinto voi olla liian viileää eli jos sitä haluaa kokeilla, ehkä hyvä tapa on lisätä raakaravinnon määrää vähitellen.

Neljäs asia, millä jotkut sinnittelevät syövästä eteenpäin on esim. pektiini. Miehen täti on syönyt vuosia jotakin pektiinivalmistetta, joka on hänellä ilmeisesti tehonnut.

Villiviini kirjoitti...

Kyllä on reippaan näköinen pesue ja näitten touhuja on varmasti ihana seurata. - Voimia sinulle!

Sirokko kirjoitti...

Oijoi mitä ihanuuksia taas siellä, tuo imetyskuva varsinkin on niin hellyttävä että melkein tekisi mieli... ei ei sentään.
Lämmintä säätä toivottelen ja tsemppiä syksyyn!

Maarit kirjoitti...

Ihastuttavia koiranpentuja! Voimia sinulle!

pivi kirjoitti...

Ihania karvapalleroita, niistä on varmasti ollut iloa, niin ja varmaan vähän työtäkin kyllä. Lämpimämpää säätä mäkin odottelen, istutukset kesken ja sipulit odottavat. Onneksi näyttää tuo säätiedotus nyt lupaavalta, lämmintä syksyä !

SusuPetal kirjoitti...

Voi noita turreja!!! Miten sinä taas raskit luopuakaan niistä!

Syksy...kyllä, hrr, en tykkää!

Irene kirjoitti...

Niin se syksy tuli ja kylmät yöt.
Mutta loppuviikosta on lämpöisempää. Kyllä sinä ne sipulit maahan saat. Minä en ole saanut vielä edes tilaamaani sipulilähetystä. Usein syksyn alussa on vähän pakkasta, mutta sitten tulee pitempi lämpöaalto.
Koiranpennut ovat sitten suloisia. Mutta on niissä hoitamista. Minä hoidin joku vuosi sitten yhdeksän pentua työssäkäynnin ohella.

Anja kirjoitti...

Syksy tuli taas se on myönnettävä kun lokakuulle jo siirryttiin, vaan kaunistahan tuo syksyinen luonto on. Loppuviikolle on taidettu lämmintä luvata vielä onneksi :) Mukavaa lokakuun jatkoa ja hyvää vointia sinulle!

Eija kirjoitti...

On ne vaan, aina vaan yhtä niin ihania, pehmoisia ja pörröisiä ja lämpöisiä :) Halirapsut heille!

maatuska kirjoitti...

Ihania palleroita!

Liisa kirjoitti...

Harvinaisen lämmintä näin lokakuuksi. Pari päivää sitten sain itse sipulit maahan. Se on sitten eri asia, mitä sieltä joskus nousee. Hyvää syksyä!

isopeikko kirjoitti...

Raaskitkohan luopua noista pentuloista? :)

anski kirjoitti...

Voi noita malleroisia, melkein taidan tulla kylään :) niin ihania.. On muuten ihana tuo viimeinen kukkakuva, upea tausta! Hyviä istutushetkiä runsaan sipulimäärän kanssa, onneksi on vielä niin lämmintä, mukavaa puuhailla. Meilläkin lumet suli kokonaan pois vaikka oli jo niin paljon. Hyvää syksyä!

Inkivääri kirjoitti...

Kiitos ihanuudet, että jaksatte käydä kurkkimassa vaikka olenkin itse kovin vähän käynyt missään. Mutta on tässä nyt taas ollut näitä muita juttuja, ei jaksa kauaa olla koneella...

Amazing Counters