perjantai 19. helmikuuta 2010

Kihivas


Haastesana - onneksi selityksen kera:

 Dura necessitas, mikä  tarkoittaa ankaraa välttämättömyyttä.


Eikös se ole niin, että kaikkein tärkeintä (tulkitsen siis: välttämättömintä) elämässä on puutarhanhoito - eikä sekään niin kovin tärkeää.  No heh, sainpas väännettyä taas kukkakuvalle tilaa, puutarha alkaa olla mielessä yhä useammin kevään lähestyessä;)


Käy katsomassa muiden välttämättömyydet klikkaamalla...

7 kommenttia:

aino kirjoitti...

Kyllä se on aika ankaraa vääntöä, multaa kääntää ja puutarhaa myllätä, vaan ankaruuden jälkeen saa ah, niin välttämätöntä kauneutta ja hyvää mieltä. Hyvä ja osuva vastaus.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Viisaasti sanottu puutarhanhoidosta :)

Miiwi kirjoitti...

Kivoja nämä kesäkuvat, näin pakkasella. Oikein osuvasti sanoit!

sariw kirjoitti...

Puutarhanhoito on ehdottoman välttämätöntä ; )
Jännä ja vähän mystinenkin kuva !

Homo Garrulus kirjoitti...

Niin koska sen jälkeen kun ovat 30 vuoden kiusaamisen jälkeen pesseet omantuntonsa että oli kuulemma minä laiskana oppilaana vain tahtomatta oppimisen suhteen - niin onglemat ovat jäljellä.
Näin siis kulttuuri piti minua työttömänä, vainottuna ja peloissani lähes 30 vuotta ja kiusaamisen taito senkun yltyi koska liittivät siihen politiikka että varmasti saivat aina puhtaat paperit itse. Eivät ajattele miltä minun elämäni on tuntunut kun on joutunut yhteiskunnan ulkopuolelle siksi, että he saivat kiusata ja kun siitä toivuin ollessani 30 he silti kun uskalsin olla vapaa ja puhua asiasta jatkoivat puimista, syyttelemistä minuunpäin eli liimautuivat entistä tiukemmin kuin lahko toisiinsa kun sanoin, että en syytä ketään mutta koin olevani kiusattu koska minut jätettiin lapsena 10 vuotiaana luokalle vaikka olin heidänkin pentuja taitavampi oppilas. Inhosivat isääni ja se riitti. On siis paha kun osaa olla avoin; nyt kylläkin suomalaiset pyrkyrit, joiden tekee mieli nuolla tätä vanhaa suomenruotsalaista valtaa ne, jotka syyttävät minua siitä, että en halunnut olla oppilas joka "oppii" heidän laulunsa tai siis tietenkin heidän mukaan oikeata tietoa. Näin nyt 35 vuoden jälkeen. Ilman eläkettä, kiusattuna ja parjattuna tämä hävytön sakki jatkaa maailmanvalloitusta Babelin tornin yläpäässä ja kuvittelee, että tekevät oikein. He siis myyvät jo myydyttä maata, uudelleen ja uudelleen ja oikeuttavat sen käyttämällä tietämättömiä ja typeriä ihmisiä siihen. Näin kateus toimii moottorina ja vale kittinä.

Kukat pelastavat päivän - ja kaunis ilma. Pitää mennä ulos vaikka on kylmä.

tuulento kirjoitti...

Kukat ovat puutarhassa välttämättömiä, samoin pensaat puut ja koko puutarha. Kyllä siemenluettelo on nykyisin taas mukavaa iltalukemista.

Inkivääri kirjoitti...

Aino, ankaraa, mutta mieluista sellaista:)

Hannelen paratiisi, kiinasta on monta viisasta sananlaskua tullu:)

Miiwi, nyt kesästä unelmoidaan, kesällä sitten nautitaan täysillä:)

Sariw, heh ja silloin välttämättömyys on hyve:)

Homo G, kyllä ulkonaolo auttaa aina, kesällä ja talvella:)

Tuulento, samanlaiset on meillä iltalukemiset:)

Amazing Counters