keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Matkaunelmia

Halpalentoliput Milanoon on nyt ostettu, Tampereelta pääseekin nykyään suoraan sinne eikä tarvitse vaihtaa konetta Saksassa, kuten edellisellä kerralla.  Suunnitteilla on talvilomamatka Napolin seudulle.  Luultavasti mennään junalla etelään - junassa matkustaminen on siitä mukavaa, että siinä voi katsella ympärilleen.  Napoli tuntuu vähän liian isolta, joten luultavasti majoitumme Sorrentoon.

Sorrentosta etelään löytyy Amalfin rannikko (linkki vie kuukkelin kuvahaun tuloksiin) ja lähellä ovat Vesuvius ja Pompeiji ja Caprillekin on lyhyt matka. Minä haluan nähdä Pompeijin, Isännyys haluaa käydä Caprilla ja pojista on muuten vaan mukava päästä reissuun:)

Toivottavasti sää suosii tällä kertaa - viimeksi Italiassa kierrellessämme saimme ihailla lumisadetta Venetsiassa - se vasta olikin harvinainen kokemus;)

Lumen aurausta Venetsian malliin...Photobucket

Kukkakauppias nosti toiveikkaana kukkasensa ulos...Photobucket


Sorrento on paikannimi, joka alkaa toistaa päässä jotain laulunpätkää paluusta sinne.  No, minä en palaa, koska en ole siellä vielä käynyt, mutta laulua oli pakko kuukkeloida - sanat löytyivätkin, mutta vain englanniksi.  Linkki vie Liramaan, josta löytyy muuten aikas paljon laulunsanoja...

Brave combo - Come back to Sorrento
original 
Sunlight dances on the sea
Tender thoughts occur to me
I have often seen your eyes
In the nighttime when I dream
When I pass a garden fair
And the scent is in the air
In my mind a dream awakes
And my heart begins to break
But you said goodbye to me
Now all I can do is grieve
Can it be that you forgot?
Darling forget me not!
Please don't say farewell
And leave this heart that's broken
Come back to Sorrento
So I can mend 

15 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Oi ihanuutta!! Niin kova matkakuume, että nyt oikein vihloo vatsaa, kun teidän suunnitelmista luen!!

Bleudelavande kirjoitti...

Hi nice to meet you and see your lovely blog!!!!
Oooohhhh I'm so happy that you will be in Italy!!!!!! Napoli, Sorrento, Capri, Costiera Amalfitana you will see are so so beautiful and magic!!!! Have nice holidays in Italy

Merja K kirjoitti...

Loistava matkakohde :) Lomailimme viime kesänä Sorrenton kupeessa ja paikka oli ihana! Sorrentosta pääsee puolessa tunnissa lautalla Caprille, eikä Pompeijikaan ole kaukana. Molemmat ehdottomasti käymisen arvoisia paikkoja. Myös Positano oli ihastuttava.

Koska lähdette? Laitathan kuvia ja kertomusta reissustanne!!

Sirokko kirjoitti...

Vautsi hienoo! Oikein hyvää matkaa!

hanne kirjoitti...

Hyvää matkaa teille sinne ihanuuden maahan..
Itse olen ollut joskus Caprilla viikon, ihana paikka!!

risulintu kirjoitti...

Hyvää matkaa! Hienoja nuo vanhatkin matkakuvat.

Tuikku kirjoitti...

Mukavaa matkaa koko perheelle, toivotaan että Milanon seudulla olisi jo kevät pidemällä. Lomatunnelmissa täälläkin - matkankohde on hmmm...Suomi!

Aila kirjoitti...

Ihana loma tiedossa sinulla. Olen kyllä "vähän" kateellinenkin. Italia on lempimaani, mutta olemme lomailleet siellä vain San Marinosta ja Milanosta pohjoiseen. Katsottavaa ja koettavaa on tosin sielläkin... erityisesti Firenze ja Venetsianseutu sekä Gardajärven alueet...:D Mukava kuulla sitten tunnelmia kun palajat Sorrentosta ;)

LENNU kirjoitti...

Hauskoja lumikuvia!
Olen myös haaveillut joskus tekeväni junamatkan, saisi istuskella ja katsella kauniita maisemia kaikessa rauhassa, se olisi upeaa.
Matkakohteenne on ihana, en ole siellä koskaan käynyt, mutta katsellessani Capri-sarjaa tutustui upeisiin maisemiin kertakaikkiaan.

Ihanaa helmikuuta sinulle!

Anskukka kirjoitti...

Oh, ihanaa matkaa teille! Nyt olisikin mukava hetki lähteä katselemaan kevään tuloa vähän etelämmäs.

Inkivääri kirjoitti...

Satu, toivottavasti pääset matkalle sinäkin:) Minä taitaisin pysyä kotona, mutta kun tuo Isännyys on näin talvella innokas käymään jossain ja on toisaalta mukava käyttää poikia reissussa, kun vielä lähtevät mukaan.

Bleudelavande, thank you for visit - I believe, that it comes to be fantastic:)

Merja K, hiihtolomalla olisi tarkoitus, joten kiertelysäät varmaan ovat ihan kohtuulliset:) 27.2. lähdetään lauantaina ja viikon päästä sunnuntaina on paluu.

Sirokko, kiitos:)

Hanne, ihan totta - Caprilla varmaan olisi hurmaavaa viettää koko viikko:)

Risulintu, Kiitos - tarttiskin koota nuo edellisen reissun kuvat slideshowksi:)

Tuikku, on siellä aina ollut lämpöisempää kuin täällä ja toivoa sopii että tuolla etelämpänä olisi vielä lämpimämpää:) Kyllä siellä kumminkin kevyt toppatakki ja pipo on tarpeen, kylmä tuuli pitää siitä huolen tähän aikaan vuodesta.

Aila, edellisellä reissulla käytiin juuri nuo kaupungit, järviseudulle ei tuo Isännyys ainakaan vielä ole innostunut. Maaseutuasukkina taitaa tykätä enemmän kaupunkimatkailusta8)

Lennu, minä tykkään reissata junalla vallankin nyt kun pojat jo rahtaa omat kamppeensa. Tosin me nytkin lähdetään vähin tavaroin, vain käsimatkapakaasit on mukana:) Caprisarjaa minäkin katsoin, tekisi mieli käydä katsomassa se sininen luola;) Kiitos samoin sinulle!

Ansukka, tämä on meillä paras aika reissata - minä en malttaisi kesällä lähteä ja Isännyydellä taas kevät on kylvöjen aikaa ja syksyllä on hirvenmetsästys.

Unelma kirjoitti...

Ihanaa lomamatkaa teille. Matkakuume iski taas täälläkin.
Kuvia odottelen, en ole Milanossa käynyt.

Harakka kirjoitti...

Ihania lomapäiviä teille Milanoon!
Ja paljon tuliaiskuvia sitten..

lepis kirjoitti...

Ah, kuulostaa ihanalta! Siellä olisi nii-in paljon näkemistä. Nauti!

Marjattah kirjoitti...

Mainiota, toivottavasti vältytte kumminkin lumisateilta. Hyvää matkaa ja paljon kuvia!

Amazing Counters