tiistai 22. kesäkuuta 2010

Keltapäivänlilja

Jostain kumman syystä keltaiset kukat eivät ole ollenkaan suosikkilistallani, niitä on vaan tullut pihaan, tullut ehkä siksi, että monet niistä ovat hyviä pärjäämään ja leviämään kuten tämä keltapäivänlilja.  Sitä saa helposti ystäviltä, jotka joutuvat harventamaan kasvustoja ettei kukinta hiipuisi, sitä kautta tämä minullekin on tullut.  Ja paljon muutakin keltaista minulla on ja kyllä ne kaikki kukkiessaan kauniita ovat:)

Tykkään väristään huolimatta myös tästä pikku auringosta sekä sen kukkiessa että myöhemmin kesällä - lehdistö kun pysyy kauniina syyskylmiin saakka.

Sirot kukkavarret nousevat korkealle lehtien yläpuolelle jo näin alkukesästä...


maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kukkia

Minä harmittelen säitä vaikka luonto ei onneksi - kaikki kasvaa ja kukoistaa kun vettä tulee yllin kyllin ja taitaapa valokin riittää vaikka sitten pilven läpi.

Viime aikoina olen ihastunut laukkoihin ja niitä aion hankkia lisää silläkin uhalla, etteivät oikein meillä menestyisi... 


Kurjenpolvista tykkään myös. Viime kesänä ostetuista useammasta kerrotusta kurjenpolvesta kuitenkin vain yksi  osoittautui kerrotuksi - toivottavasti se leviää kovasti:)


Tummakurjenpolvi Samovar on myös viime kesän hankintoja - toinen kituu, mutta toinen onneksi kukkii.   Kovassa tuulessa ei tahdo saada kunnon kuvia...


Juhannusruusu on jo täydessä kukassa, mutta onhan jo juhannusviikkokin...


  Oikein ihanaa ja kesäistä juhannusviikkoa kaikille:)

torstai 17. kesäkuuta 2010

Hauvavauvat ja pieniä onkelmia

Onkelmia aiheuttaa joku spämmipostaaja - joudun poistamaan 30 kommenttia mainospostia, että muuten en ole alkanut valikoimaan kommentteja...  Onneksi hauvelit on kumminkin ihanoita:)

Lisäys:poistin sitten eilen koko kommentointimahdollisuuden, kun spämmiä tuli kamalaa vauhtia - kokeilen nyt, josko saisi palauttaa vapaat asetukset.  Jos spämmipostit jatkuu on pakko laittaa kirjaintarkistus ilmeisesti vai osaisiko joku neuvoa muuta konstia?  Sen ainakin opin, ettei samaa otsikkoa kannata laittaa, sillä samoihin tulla pätkähti kaikkiin kerralla - haastevastauksissani on ollut sama otsikko nimittäin...

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Pitkästä aikaa!

Kevät on mennyt ja kesä tullut sitten viime päivityksen.  Elämä kammarin ulkopuolella on vienyt mukanaan ja koneella ei ennätä edes käydä joka päivä, saati päivitellä.  Kesäsää ei ole näyttänyt parhaita puoliaan sitten toukokuun helteiden, mutta luonnolle ja puutarhalle riittää vähempikin - keväinen heleä vihreys on jo vaihtunut kesän syvään vihreään ja kukat kukkivat.  Tulppaanit kukkivatkin oikein pitkään näin viileässä ilmapiirissä, helteellähän ne kukahtavat yks ja kaks.

Meille on tullut myös perheenlisää väliaikaisesti, Tipsu sai kaksi pentua - oikeita pystykorvia ovat, kollilla käytiin talvella.

Amazing Counters