maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kollaasi Picasalla 3Ai niin - voit vaihdella kuvien paikkoja tuossa raahaamalla kuvia hiirellä eri kohtiin.  Kuvien alla on 'Sekoita' valikko, joka tekee sen myös, mutta omaan tahtiinsa, silloin ei voi valita.

Ja tällainen siitä sitten tuli tällä kertaa:)

7 kommenttia:

intopii kirjoitti...

Voi kehevatsu. Minä olen aikanaan opetellut kurssillakin kuvankäsittelyä (Corelin Paint Shop Pro), mutta en todellakaan osaa käyttää sitä tai Picasaa tai mitään muutakaan.

Ihania yhdistelmiä - ja hyvä ohje :-D

Raija Maula kirjoitti...

Hyvä ohje. Onko Sinulla jokin maksullinen versio Picasasta? Olen käyttänyt Picasaa jo monta vuotta, mutta en saa tehtyä kollaasia, se(kin) osio on harmaana, eikä sitä saa klikattua.

Raija Maula kirjoitti...

Niin, minulla onkin käytössä picasaweb eikä picasa.....

Inkivääri kirjoitti...

Intopii, se on innosta kii:D

Raija, ilmainen versio minulla on - viimeisin versio eli 3, varmaan ne vanhat eivät enää toimi. En tiedä josko olet päivittänyt ellet ole käyttänyt? Ylärivin kollaasinappi aktivoituu, kun olen tähdillä valinnut ne kollaasikuvat ja avannut kansion 'Tähdillä merkityt kuvat' mutta tuo kansiossa oleva pikkunappi tekee kollaasin siitä kansiosta. Kannattaa kokeilla, mutta jollain kansiolla, jossa ei ole kovin monta kuvaa:)

Inkivääri kirjoitti...

Raija, mikäs se on, onko se Picasalle sukua?

Irene kirjoitti...

Kiitos kun vaivauduit opettamaan!
Olen Picasa 3:sta käyttänyt, mutta en noita kaikkia hienouksia ole ymmärtänyt esim. että valokuvastakin saa taustan jne.

Inkivaari itse kirjoitti...

Kiva, jos on apuva, laitan lisaa jahkas palaillaan kotiin:)

Amazing Counters