torstai 10. tammikuuta 2013

Winter timeAika kuluu hurjaa vauhtia.  Kyllä vain maisema on kaunis näin talvellakin - ekassa kuvassa on pakkaspäivän kuuraa ja toisessa lumisateen jälkeistä pehmeyttä.  On silti mukava, että postilaatikosta on alkanut tupsahdella siemenluetteloita, ajatukset suuntautuvat jo kesää ja kasvuja kohti.  Mitään ei pitänyt, mutta kyllä nyt taas sormia syyhyttää vähän uusiakin siemenöitä ostella.  Ja ainahan ainakin tuoksuherneet ja samettikukat tulee kylvettyä kaikki, että edes niitä:)

Sairaus ei anna itsestään merkkejä, voin ihan hyvin ja käyn pitkillä sauvalenkeillä päivittäin.  Tosin eilen alkoivat hoidot ja matkoineen muutaman tunnin tiputukseen hupenikin koko päivä - taksissa vain paluumatkalla sain ihastella laskevan auringon säteissä pitkästä aikaa pilvetöntä säätä.  Tänään on hoito lyhyempi ja isompi osa ajasta meneekin matkoihin, mutta se on nyt tätä, kahden viikon välein näitä keikkoja vain tulee, että kyllä tässä vielä lenkillekin ennättää.

Ja piti vielä sanomani, että Downton Abbeyssa on kyllä mummielestä liikaa kuolemaa - miksi ihmeessä suurimmat onnenhetket elämässä on pilattava sillä, kun kumminkin sitä niin harvoin sattuu.  Draaman tajua taitaa minulta puuttua - vai puuttuuko dramaturgeilta onnen tajua?  Jos et ole katsonut et ymmärtänyt tästä tiettykään mitään, mutta telkkariin se liittyy;) 

Niin ja noista edellisen kuvan lyhdyistä joku kysyi saako niitä meiltä.  Olen kuullut, että kyllä niitä meilläkin myytäisiin, mutta en oikein tiedä missä.  Kuukkeli löytää nämä taivaslyhdyn nimellä enkä jaksanut itse etsiä, kun omat hakuni veivät lähinnä ulkomaisten myyjien sivuille - oli myös Huutonettiin ja Keltaiseen pörssiin linkkejä.  

Toivottelen kaikille mukavia talvipäiviä - vaikka olen ehdottomasti kesäimmeinen kyllä talvestakin paljon mukavia juttuja löytyy.


15 kommenttia:

Sanne kirjoitti...

Ihana tuo ensimmäinen kuva! Siniharmaa on suosikkivärini. Pakko kommentoida tuota Downton Abbeyta; olen ihan samaa mieltä. Juonikuvio alkaa muistuttaa liikaa jenkkien saippuaoopperoita (no itse asiassa sarja on tehty jenkkimarkkinoita silmällä pitäen). Hankkiudutaan henkilöistä eroon, jotta saadaan kiihkeä tempoiseen juoneen lisää mutkia. No henkilöhahmot eivät kehity miksikään, mutta kauniit kulissit kyllä säilyvät. Vähän tylsää... Hyvää kevään odotusta ja tsemppiä!

My life kirjoitti...

Todella kauniita talvikuvia. Hienoa, että jaksat lenkkeillä hoidoista huolimatta. Tällä viikolla jätin Abbeyn väliin. Olen katsonut sitä satunnaisesti.

Mitä koiranpennuille kuuluu?

Saila kirjoitti...

Talviset kuvat ovat kauniita, mutta kokemuksena kesä on kivempi ;-)
Ihanaa kuulla, että olosi on reipas! Onneksi on vain parin viikon välein, ettei matkustaminen mene rasittavaksi.
Olen ihan samaa mieltä Downton Abbeystä, tämä käänne oli nyt liikaa. Olihan jaksossa jo vauhtia ja vaarallisia tilanteita muutenkin, kausi olisi voinut loppua hyvään mieleen! Olin sen illan tosi vihainen käsikirjoittajalle ja olen aika vihainen vieläkin :-D

Irmastiina kirjoitti...

Mukava kuulla, että voit hyvin.♥
Juuri yksi päivä sinua ajattelinkin...mitähän Inkiväärille kuuluu.
Voimia sinulle hoitojaksoihin, kyllä se siitä sitten helpottuu.

Oikeassa olit, putosin kärryilä tuossa yhdessä kohtaa, mutta pitääpä katsella suraava jakso...tuleehan sitä vielä?...:)

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Enää ei kai juuri aikaisemmin voi siemenluettelot tulla, kun heti joulun jälkeen tuli ensimmäiset? Minua ei niin aikaiset luettelot innosta nimeksikään, kun energia menee pidemmän päivä odotteluun...

Samaa mieltä Dowtown Abbeysta! Ehdoton suosikkisarjani tällä hetkellä, mutta nyt harmittaa. Jo kun katselin sitä autolla-ajoa, ajattelin, että ei kai ne nyt tuota tapa. Turha toivo! Meni kyllä maku, vähäksi aikaa ainakin.

Tsemppiä vuoden alkuun!

♥ Hannele kirjoitti...

Ihanaa!

Katja Lammi kirjoitti...

Kyllä tässä alkaa jo kevät olla mielessä,vaikka onkin vielä varmasti kovin talviaika edessäpäin :)

Tsemiä hoitoihin!

Sarppu kirjoitti...

Tosi kaunista voisi sanoa satumaista :)

Mamma N kirjoitti...

Hyvää iltaa! Pakko oli tulla tänne jakamaan mielipiteitä DA:sta kun Saila vinkitti :)

Tuo oli kyllä vähän liikaa, tuo Matthewn kuolema! Toivottavasti tätä sarjaa ei nyt sitten pilata neljännellä tuotantokaudella enempää. On ehdoton lempparini!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kauniita talvisia maisemakuvia.
Kiva kuulla, että vointisi on hyvä ja sauvakävelylläkin jaksat käydä.
Kaikkea hyvää sinulle.

arleena kirjoitti...

Nyt on meitä hemmoteltu kauniilla maisemilla. Samaa mieltä, talvellakin on kauniit puolensa.

Hyvää jatkoa sinulle. Kuulostaa, että kaikki on hyvässä hallinnassa.

isopeikko kirjoitti...

Metsä on eri hiano melkein aina. Joskus siitä on tehty pino, ja sekin on toisten miälestä hiano. Peikolta talvi pöö :)

Inkivääri kirjoitti...

Sanne, onneksi on kuvat, kuurat ja lumet ovat kadonneet tuulen ja lämpimän mukaan:)

My life, kiitos:) Koiranpennut lähtivät jouluksi uusiin koteihinsa!

Saila, juuri näin - kivahan tuota on katsella, mutta niin voisin vaihtaa talveksi kolme kuukautta tai vähempi ja kesäksi loput, liian pitkä.

Irmastiina, taisin tuntea lämpimän ailahduksen ajatuksistasi:) DA loppui ja jatkuu vasta syksyllä uusin jaksoin. Tosin tälläkin kertaa näytettiin vanhat ensin, mahtavatko tulla nyt näytetyt uusintoina?

Kuusirannan emäntä, minä selaan niitä aina yhtä innolla:) Aivan samoin sen kyllä jo arvasi siitä ajelusta sivulle katsellen!

Hannele, on:)

Katja, minulla on jo viherhuoneessa tekeillä taimipotteja, enköhän piankin upota multaan ensimmäiset siemenöiset:) Parasta hoidoissa on, että ne alkoivat, usko on vahva, että siellä ne lääkkeet tekevät työtään elimisitössäni.

Sarppu, sitä se on, talvikeijuja varmaan tuolla oksien piilossa:)

Mamma N, mukava kuulla, etten ole ainoa pettynyt!

Kruunuvuokko, kiitos - olo on oikein hyvä ja joka aamu olen jaksanut lenkkeillä:)

Arleena, on kyllä hienoja säitä ollut vaikka pilvisiäkin päiviä:)

Isopeikko, kiitos Peikkonen:) Tiedäthän, että meistä ihmisistä moni saa leipänsä niiden pinojen ansiosta. Vaikka joskus surenkin hienon metsän puolesta, kun joudumme sen hakkaamaan... Käymme kyllä sitten kylvämässä sinne aina uuden metsän kasvamaan - meneehän siinä aikaa ennen kuin se on vanha, mutta te Peikkoset taidatte elää niin vanhoiksi, että ennätätte nähdä sen uudenkin vanhana? :)


Ronja Ryövärintytär kirjoitti...

Onpas kauniita talvikuvia ♥

Tiina kirjoitti...

Kauniita on talvimaisemat,ei voi kuin olla ihastuksesta mykkänä.Mä missasin DA:n viimeisen jakson,mutta nytpä mä suunnilleen pääsin kärryille missä mennään..mun blogissa ois sinulle puutarha-aiheista pohdittavaa, jos jaksat semmoiseen syventyä.Tsemppiä ja voimia paranemiseen <3

Amazing Counters