maanantai 10. tammikuuta 2011

Ohi on

Joulu tuli ja joulu meni takaisin varastoon, pienet muistelukset vielä:) Lähes aikuisten lasten perheessä yhtäkkiä huomasin, etten olekaan niin intohimoinen jouluihminen kuin ennen luulin olevani. Tai ehkä se joulu vaan hakee uutta muotoaan, vähemmän punaista ja enemmän jotain muuta? Lasten kanssa askartelin kaikenlaista, nyt pitäisi oppia touhuamaan itsekseen. On se mukavaakin, mutta toisenlaista. Tavallisesti olen fiilistellyt joululla Nuutin päivään 13. tammikuuta saakka, mutta hups, nyt onkin jo kaikki pois. Hui, kuinkahan pitkältä se kevään odotus oikein tuntuukaan?


Muistaakseni uusi joulu kuitenkin tulee ennemmin kuin huomaankaan ja taas on aika puhaltaa pölyt koristeista ja nautiskella valosta ja lämmöstä talven keskellä:)

4 kommenttia:

Nikke kirjoitti...

Kuulun kyllä samaan kastiin, joulu katoaa joka vuosi aikaisemmin. Tosin olisihan joulun pitkittämisessä se etu, että kevät tulisi sitten huomattavasti nopeammin :)

Kauniita ovat jouluiset kuvasi! Lupaan että liian nopeasti saa taas kaivaa ne esille :)

Sirokko kirjoitti...

Joulu alkaa aina vain aikaisemmin, onko ihme että sitten loppuukin aikaisemmin. Ihminen kai kestää vain tietyn ajan jouluhurmaa, sitten on jo aika siirtyä muihin juttuihin. Tänä vuonna väli on pitkä kun pääsiäinenkin on niin kaukana..

arleena kirjoitti...

Tänään huomasin ottaa jo ovikranssin pois. Joskus se unohtuu, kun näyttää niin itsestään selvältä.

Henrietta kirjoitti...

Kevään odotus on loputon. tuo valon määrääkään ei ole vielä silmiä sokaiseva:)

Amazing Counters